קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: מרק תירס

ללא גלוטן יום שלישי: מרק תירס
ללא גלוטן יום שלישי: מרק תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: נקניקיות תירס, ללא גלוטן יום שלישי: תירס-בצל ירוק פנקייק, ו ללא גלוטן חלב מרק תירס חינם (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב עם כף עץ, עד רך אבל לא חום, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
לעבור להקציף ומערבבים קמח אורז מתוק. הקמח יצפה את הבצלים ויהיה יבש מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז מתוקקמח אורז מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מקציפים כל הזמן, מבשלים שלוש דקות. באדים איטיים ויציבים מוסיפים חלב. אפשר את הדבק לספוג את החלב כמו שאתה מוסיף אותו. זה ימנע התקבצות. בהתחלה, להוסיף את החלב לאט; כמו שאתה מוסיף יותר חלב, אתה יכול להגדיל מעט את מהירות השפיכה עד שזה הכל. מערבבים במלאי העוף, תירס, תפוחי אדמה, טימין, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מביאים את המרק לרתיחה עדינה. מנמיכים את החום בינוני נמוך ומבשלים (לחפש בועות עדינות מדי פעם) במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
6
מצקת על שתי כוסות של המרק לתוך בלנדר להתמזג עד חלקה. המרק לא צריך למלא את הבלנדר יותר ממחצית הדרך. אם יש לך בלנדר קטן, לעשות את זה בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
7
להחזיר את מרק פירה לסיר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיף את רוטב הפלפל החם. אם אתה מעדיף מרק שלך דק, להוסיף את כוס נוספת של מלאי. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך. מבשלים מעל חום בינוני במשך חמש דקות, או עד המרק חם.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
9
לשרת.