קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: קערה אחת עוגת שוקולד

ללא גלוטן יום שלישי: קערה אחת עוגת שוקולד
ללא גלוטן יום שלישי: קערת עוגת שוקולד אחת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, עוגת שוקולד ללא גלוטן בקערה אחת, ו ללא גלוטן יום שלישי: עוגת קילו חלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור העוגה: מחממים תנור ל 350°f. גריז שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את החומרים יבשים. בשביל העוגה הזאת, השתמשתי באבקת קקאו טבעית. למרבה השמחה, אבקת קקאו מעובד הולנדי עובד בדיוק כמו גם. השתמש בכל מה שאתה אוהב. עוגה עשויה עם אבקת קקאו מעובד הולנדי יהיה כהה יותר מאשר אחד עשוי עם אבקת קקאו טבעית. צעד זה חשוב בגלל נוכחי מסטיק xanthan. אתה רוצה את מסטיק xanthan להיות מופץ באופן שווה ברחבי החומרים היבשים לפני שאתה מוסיף את החומרים הרטובים. זה ימנע את מסטיק xanthan מ clumping.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים מרכיבים רטובים.
4
מערבבים עד צורות הבלילה חלקות. אתה רוצה את הבלילה להיות מעורב באופן יסודי. אין כיסים של מרכיבים יבשים צריכים להישאר. הבלילה הסופית תהיה עקביות עבה מעט.
5
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות. אני מרסס את המחבתות שלי בספריי בישול ללא גלוטן. אתה יכול גם לשמן אותם עם קיצור ירקות ולאבק את המחבתות עם אבקת קקאו. זה תלוי בך!
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
נייר אורזנייר אורז
6
אופים עבור אופים במשך 30 עד 35 דקות. קיסם שיניים מוכנס למרכז העוגות צריך לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
לאחר העוגות לצאת מהתנור, לאפשר להם להתקרר במחבת במשך כ 5 דקות ולאחר מכן להפוך אותם על מתלה תיל להתקרר. זה מאפשר קיטור לברוח מן העוגה ומונע עוגת גומי. העוגה עלולה לשקוע רק קצת במרכז כפי שהוא מתקרר. זה נורמלי ומאפשר יותר זיגוג! ממממ....עוד ציפוי. איפה הייתי?
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
ברגע שהעוגה קרירה, קרח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
9
ציפוי שוקולד: קרם חמאה שוקולד בסיסי
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
10
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד אבקת סוכר, אבקת קקאו ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
נייר אורזנייר אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
בקערת ערבוב גדולה, חמאת שמנת עד אור ורך. בערך 30 שניות. (השתמש במהירות גבוהה על מערבל כף יד או לעמוד.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
12
מוסיפים אבקת סוכר ושמנת יחד במשך 10 שניות. הדובדבן יהיה עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
13
יוצקים חלב ותמצית וניל באופן שווה על הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
14
תערובת, על מהירות נמוכה, במשך 45 שניות או עד חלקה וקרם. אם הזיגוג עדיין נוקשה, להוסיף קצת יותר חלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
15
השתמש לפי הצורך.