ללא גלוטן יום שלישי: קערת עוגת שוקולד אחת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, עוגת שוקולד ללא גלוטן בקערה אחת, ו ללא גלוטן יום שלישי: עוגת קילו חלב (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור העוגה: מחממים תנור ל 350°f. גריז שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את החומרים יבשים. בשביל העוגה הזאת, השתמשתי באבקת קקאו טבעית. למרבה השמחה, אבקת קקאו מעובד הולנדי עובד בדיוק כמו גם. השתמש בכל מה שאתה אוהב. עוגה עשויה עם אבקת קקאו מעובד הולנדי יהיה כהה יותר מאשר אחד עשוי עם אבקת קקאו טבעית. צעד זה חשוב בגלל נוכחי מסטיק xanthan. אתה רוצה את מסטיק xanthan להיות מופץ באופן שווה ברחבי החומרים היבשים לפני שאתה מוסיף את החומרים הרטובים. זה ימנע את מסטיק xanthan מ clumping.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
מסטיק Xanthan
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים מרכיבים רטובים.
4
מערבבים עד צורות הבלילה חלקות. אתה רוצה את הבלילה להיות מעורב באופן יסודי. אין כיסים של מרכיבים יבשים צריכים להישאר. הבלילה הסופית תהיה עקביות עבה מעט.
5
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות. אני מרסס את המחבתות שלי בספריי בישול ללא גלוטן. אתה יכול גם לשמן אותם עם קיצור ירקות ולאבק את המחבתות עם אבקת קקאו. זה תלוי בך!
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
6
אופים עבור אופים במשך 30 עד 35 דקות. קיסם שיניים מוכנס למרכז העוגות צריך לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
לאחר העוגות לצאת מהתנור, לאפשר להם להתקרר במחבת במשך כ 5 דקות ולאחר מכן להפוך אותם על מתלה תיל להתקרר. זה מאפשר קיטור לברוח מן העוגה ומונע עוגת גומי. העוגה עלולה לשקוע רק קצת במרכז כפי שהוא מתקרר. זה נורמלי ומאפשר יותר זיגוג! ממממ....עוד ציפוי. איפה הייתי?