ללא גלוטן יום שלישי: קערה אחת עוגת שוקולד
ללא גלוטן יום שלישי: קערת עוגת שוקולד אחת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, עוגת שוקולד ללא גלוטן בקערה אחת, ו ללא גלוטן יום שלישי: עוגת קילו חלב (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגה: מחממים תנור ל 350°f. גריז שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול nonstick.
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את החומרים יבשים. בשביל העוגה הזאת, השתמשתי באבקת קקאו טבעית. למרבה השמחה, אבקת קקאו מעובד הולנדי עובד בדיוק כמו גם. השתמש בכל מה שאתה אוהב. עוגה עשויה עם אבקת קקאו מעובד הולנדי יהיה כהה יותר מאשר אחד עשוי עם אבקת קקאו טבעית. צעד זה חשוב בגלל נוכחי מסטיק xanthan. אתה רוצה את מסטיק xanthan להיות מופץ באופן שווה ברחבי החומרים היבשים לפני שאתה מוסיף את החומרים הרטובים. זה ימנע את מסטיק xanthan מ clumping.
מערבבים עד צורות הבלילה חלקות. אתה רוצה את הבלילה להיות מעורב באופן יסודי. אין כיסים של מרכיבים יבשים צריכים להישאר. הבלילה הסופית תהיה עקביות עבה מעט.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות. אני מרסס את המחבתות שלי בספריי בישול ללא גלוטן. אתה יכול גם לשמן אותם עם קיצור ירקות ולאבק את המחבתות עם אבקת קקאו. זה תלוי בך!
אופים עבור אופים במשך 30 עד 35 דקות. קיסם שיניים מוכנס למרכז העוגות צריך לצאת נקי.
לאחר העוגות לצאת מהתנור, לאפשר להם להתקרר במחבת במשך כ 5 דקות ולאחר מכן להפוך אותם על מתלה תיל להתקרר. זה מאפשר קיטור לברוח מן העוגה ומונע עוגת גומי. העוגה עלולה לשקוע רק קצת במרכז כפי שהוא מתקרר. זה נורמלי ומאפשר יותר זיגוג! ממממ....עוד ציפוי. איפה הייתי?
ברגע שהעוגה קרירה, קרח לפי הצורך.
ציפוי שוקולד: קרם חמאה שוקולד בסיסי
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד אבקת סוכר, אבקת קקאו ומלח. תניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה, חמאת שמנת עד אור ורך. בערך 30 שניות. (השתמש במהירות גבוהה על מערבל כף יד או לעמוד.)
מוסיפים אבקת סוכר ושמנת יחד במשך 10 שניות. הדובדבן יהיה עבה מאוד.
יוצקים חלב ותמצית וניל באופן שווה על הדובדבן.
תערובת, על מהירות נמוכה, במשך 45 שניות או עד חלקה וקרם. אם הזיגוג עדיין נוקשה, להוסיף קצת יותר חלב.