תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק טורקיה למחרת עם פולפטי פירה. מנה אחת מכילה עד 93 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 809 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא רוטב, פולפטי תפוחי אדמה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו הודו מחית תפוחי אדמה צ'ימיס, מאפינס הודו ופירה, ו שאריות הודו וקציצות פירה. (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את מרק העוף, טורקיה, חצאי גזר, גבעול סלרי, חצאי בצל ועלה דפנה 1 בסיר גדול. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלע סלרי
3
חותכים את בשר ההודו. ודא חתיכות בשר אינם גדולים יותר מאשר בגודל של soupspoon. (אם הכנת המרק למחרת, הקפד לאחסן שאריות בשר הודו במיכל אטום לפני הצבת אותו במקרר. למעלה עם 1 או 2 מצקות מלאות מרק כדי לשמור על הבשר לח.)
מרכיבים שתצטרך
שאריות הודו
בשר הודו
ציוד שתשתמש בו
מצקת
4
לפני מאמץ את המרק, להסיר את העצמות הגדולות ואת הפגר עם מלקחיים. מסננים את המרק דרך מסננת מכוסה בכותנה רטובה. זרוק את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מלקחיים
5
להעביר את המרק לקערה להגדיר באמבט של מי קרח,אשר יהיה לקרר את המרק במהירות ולעזור לשמור אותו טרי יותר. זה יכול להיעשות בלילה לפני מאוחסן במקרר עד למחרת.
מרכיבים שתצטרך
6
בסיר מרק גדול, מחממים את השום בשמן הזית על אש בינונית. אפשר מעט חום, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את הגזר טחון, סלרי ובצל. זיעה על חום בינוני-נמוך עד שהתרכך, 7 או 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
קוביות שאריות ירקות חג ההודיה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את המרווה לסיר המרק יחד עם מרק טורקיה ועלה המפרץ הנותר. להביא לרתיחה. כאשר מבשלים, מוסיפים את כרוב הניצנים, שעועית ירוקה בשר הודו קצוץ למרק. להביא אותו בחזרה עד רתיחה. לבסוף, מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים למרכז ודוחפים אותם בעדינות. כבה את החימום וכסה. אפשר לשבת קיטור, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק טורקיה
שעועית ירוקה
בשר הודו
10
בואו ומבשלים עוד 5 דקות ומגישים עם פולפטי פירה.
מרכיבים שתצטרך
11
לתבל מחדש את תפוחי האדמה במלח ופלפל. מערבבים בגבינה. קח מיונז או מכסה חמאת בוטנים וקו עם ניילון לעטוף להשתמש כמו עובש. ארוז את תערובת תפוחי האדמה למכסה, פתח אותה והנח את הקציצה על תבנית אפייה. ניתן לקרר אותם מכוסים בניילון נצמד עד למחרת, או לטגן אותם באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
12
כדי לבשל, לדלות את הקציצות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
13
מחממים את השמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה. ממש לפני הטיגון, לדלות את הקציצות שוב עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
14
מוסיפים את הקציצות לשמן ללא צפיפות אותם (ייתכן שיהיה עליך לבשל אותם בקבוצות). מבשלים עד החלק התחתון הוא חום זהוב, על 5 דקות. הפוך וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
15
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
16
מגישים חם עם רוטב שאריות. עושה 6 מנות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
17
ממטבחי רשת מזון; לאחר בדיקה נוספת וכדי להבטיח את התוצאות הטובות ביותר מתכון זה השתנה ממה שהיה בפרק בפועל.