למחרת שרימפס כבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל למחרת שרימפס כבוש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הסוכר, הבצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו שרימפס כבושים, שרימפס כבושים, ו שרימפס כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
שכבה ראשונה 4 מרכיבים במיכל אטום.
לטאטא יחד שמן הבא 9 מרכיבים; לשפוך מעל תערובת שרימפס. מכסים וצוננים 8 עד 24 שעות, ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.