קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

למטה-על-The-Bayou גאמבו

למטה-על-The-Bayou גאמבו
למטה על-The-Bayou גאמבו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שמן, פלפל קאיין, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו באיו גאמבו, תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , ו מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח ושמן בסיר קטן על חום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 5 דקות. להפחית את החום ואת לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך כ 10 דקות או עד התערובת הופכת חום אדמדם. תערובת כפית לתוך סיר איטי; מערבבים במרכיבים שנותרו למעט שרימפס ואורז. מכסים ומבשלים על הגדרה גבוהה במשך שעה אחת; ואז 5 שעות על הגדרה נמוכה. עשרים דקות לפני ההגשה, מוסיפים שרימפס לבישול איטי; מערבבים היטב. לכסות ולבשל על הגדרה נמוכה. מצקת גאמבו מעל אורז מבושל בקערות מרק.
מרכיבים שתצטרך