לסכל תפוחי אדמה
Foil Potatoes היא תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 279 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש אפיית תפוחי אדמה, חמאה, אבקת שום ומלח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 39% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חבילות נייר כסף עם שרימפס ואספרגוס עם רוטב חמאת לימון שום , תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) ותפוחי אדמה ברבנט אפויים .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
פורסים 4 ריבועים של נייר אלומיניום על השיש.
חוצים כל תפוח אדמה לשניים לאורכו, ומניחים על ריבוע של נייר אלומיניום.
מניחים 1/2 כף חמאה על הצד החתוך של כל חצי, ולאחר מכן מתבלים באבקת שום ומלח. סוגרים את חצאי תפוחי האדמה יחד, ועוטפים היטב בנייר האלומיניום.
אופים תפוחי אדמה ישירות על רשת התנור במשך 40 דקות, או עד שהם רכים.