לסקי לימון סודה עם קוביות קרח
לך לחנות ותביא מים, מיץ לימון, מים מוגזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו לסקי לימון סודה עם קוביות קרח, ביקור במטע תה צ'רלסטון + תה קר עם דבש לימון ג' ינג'ר קוביות קרח, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את תרכיז לימון סודה, לשלב את גרידת וסוכר במכתש למחוץ עם עלי עד ריחני, לח, וצהוב כהה.
מעבירים את התערובת לכד קטן או מיכל lidded ויוצקים את מיץ לימון ומים. מערבבים עד הסוכר מתמוסס. מכסים ומקררים, להסעיר את התערובת מעת לעת, עד קר וחדור טעם לימון, על 2 שעות.
כדי להפוך את קוביות הקרח, לשלב את המים, הסוכר, ועלי המפרץ בסיר קטן ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לעזור הסוכר להתמוסס. מרתיחים במשך 1 דקה, להסיר מהחום, ולתת לעמוד במשך 20 עד 30 דקות.
מסננים את המים החדורים דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל כוס מדידה נוזלית.
יוצקים לתוך תבניות קוביית קרח, להקפיא עד מוצק, על 2 שעות.
כדי לשרת, מניחים 3 עד 5 קוביות קרח בכל אחד שמונה כוסות שתייה 8-אונקיה, ולאחר מכן להוסיף 3 כפות (או יותר, לפי הטעם) של לימון להתרכז לכל משקה.
יוצקים 1/2 כוס (4.3 עוז / 120 גרם) של מים מוגזים למנה ומערבבים בעדינות.
האם קדימה: קוביות הקרח יכול להתבצע מראש ומאוחסן במיכל אטום במקפיא עד 3 חודשים. תרכיז הסודה יכול להיות מורכב עד 1 שבוע קדימה ומאוחסן במיכל אטום במקרר.מעל ומעבר: במוזיאון, אנו משתמשים בתבניות סיליקון חצי כדור קטנות כדי להכין קוביות קרח בטעם, אבל כל מגש קוביות קרח יעבוד. אבל תזכרו שככל שהקוביות קטנות יותר, הן יימסו מהר יותר, והטעמים יתמזגו מהר יותר במשקה. חתיכה קטנה של עלה דפנה ניתן להוסיף לקוביה עבור טעם נוסף פופ יפה של צבע. חוטי טקסטיל מבושמים עשויים להיות בלתי אפשריים לייצור בבית, אבל ידידי דניאל פטרסון, שף-הבעלים של מסעדת Coi בסן פרנסיסקו, מצא דרך מצוינת לשלב ניחוחות בזמן אכילה או שתייה. פשוט טפח טיפה של לימון ושמן אתרי מפרץ (ראה משאבים) על פרק כף היד שלך, וכאשר אתה מביא את הכוס לפה שלך, אתה תיקח את הניחוח.משאבים: שמנים אתריים: libertynatural.com
חצי כדור 0.7 אונקיה, 12/3 קוטר flexipan: jbprince.com