קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

לסקי לימון סודה עם קוביות קרח

לסקי לימון סודה עם קוביות קרח
לך לחנות ותביא מים, מיץ לימון, מים מוגזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו לסקי לימון סודה עם קוביות קרח, ביקור במטע תה צ'רלסטון + תה קר עם דבש לימון ג' ינג'ר קוביות קרח, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את תרכיז לימון סודה, לשלב את גרידת וסוכר במכתש למחוץ עם עלי עד ריחני, לח, וצהוב כהה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מעבירים את התערובת לכד קטן או מיכל lidded ויוצקים את מיץ לימון ומים. מערבבים עד הסוכר מתמוסס. מכסים ומקררים, להסעיר את התערובת מעת לעת, עד קר וחדור טעם לימון, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
כדי להפוך את קוביות הקרח, לשלב את המים, הסוכר, ועלי המפרץ בסיר קטן ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לעזור הסוכר להתמוסס. מרתיחים במשך 1 דקה, להסיר מהחום, ולתת לעמוד במשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסננים את המים החדורים דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל כוס מדידה נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
מים חדוריםמים חדורים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
יוצקים לתוך תבניות קוביית קרח, להקפיא עד מוצק, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
6
כדי לשרת, מניחים 3 עד 5 קוביות קרח בכל אחד שמונה כוסות שתייה 8-אונקיה, ולאחר מכן להוסיף 3 כפות (או יותר, לפי הטעם) של לימון להתרכז לכל משקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
קליפות מלימוןקליפות מלימון
7
יוצקים 1/2 כוס (4.3 עוז / 120 גרם) של מים מוגזים למנה ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
8
מגישים באופן מיידי.
9
האם קדימה: קוביות הקרח יכול להתבצע מראש ומאוחסן במיכל אטום במקפיא עד 3 חודשים. תרכיז הסודה יכול להיות מורכב עד 1 שבוע קדימה ומאוחסן במיכל אטום במקרר.מעל ומעבר: במוזיאון, אנו משתמשים בתבניות סיליקון חצי כדור קטנות כדי להכין קוביות קרח בטעם, אבל כל מגש קוביות קרח יעבוד. אבל תזכרו שככל שהקוביות קטנות יותר, הן יימסו מהר יותר, והטעמים יתמזגו מהר יותר במשקה. חתיכה קטנה של עלה דפנה ניתן להוסיף לקוביה עבור טעם נוסף פופ יפה של צבע. חוטי טקסטיל מבושמים עשויים להיות בלתי אפשריים לייצור בבית, אבל ידידי דניאל פטרסון, שף-הבעלים של מסעדת Coi בסן פרנסיסקו, מצא דרך מצוינת לשלב ניחוחות בזמן אכילה או שתייה. פשוט טפח טיפה של לימון ושמן אתרי מפרץ (ראה משאבים) על פרק כף היד שלך, וכאשר אתה מביא את הכוס לפה שלך, אתה תיקח את הניחוח.משאבים: שמנים אתריים: libertynatural.com
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מגש קוביות קרחמגש קוביות קרח
10
חצי כדור 0.7 אונקיה, 12/3 קוטר flexipan: jbprince.com