לפת וקציצות תפוחי אדמה
לפת וקציצות תפוחי אדמה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 987 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קמח, שמן בוטנים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קציצות תפוחי אדמה ולפת, לפת וקציצות תפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה ופת Gratin.
הוראות
מבשלים לפת ותפוח אדמה קצוצים במים רותחים: בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, מבשלים את הלפת וקוביות תפוחי אדמה במשך 15 עד 17 דקות, או עד שהם רכים, ולנקז אותם.
מחית לפת ותפוחי אדמה: בקערה, מועכים את הלפת מבושל ותפוחי אדמה עם מזלג ומערבבים את הבצל הירוק, הביצה, קמח, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מטגנים את הקציצות: מעיל התחתון של מחבת תחתית גדולה, כבדה עם כ 1/4 אינץ ' של השמן.
מחממים את המחבת על חום בינוני גבוה עד פני השטח של השמן מתחיל להבהב, אבל לא עשן.
כף 1/4-כוס ערמות של הבלילה תפוחי אדמה לפת לתוך המחבת, שיטוח אותם לתוך 1/2 אינץ ' קציצות עבות עם החלק האחורי של מרית.
מטגנים את הקציצות עד שהם זהובים, הופכים אותם פעם אחת, כ 4 דקות בכל צד.
להעביר את הקציצות מגבות נייר כדי לנקז את עודף שמן.