קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

לפת וקציצות תפוחי אדמה

לפת וקציצות תפוחי אדמה
לפת וקציצות תפוחי אדמה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 987 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קמח, שמן בוטנים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קציצות תפוחי אדמה ולפת, לפת וקציצות תפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה ופת Gratin.

הוראות

1
מבשלים לפת ותפוח אדמה קצוצים במים רותחים: בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, מבשלים את הלפת וקוביות תפוחי אדמה במשך 15 עד 17 דקות, או עד שהם רכים, ולנקז אותם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לפתלפת
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחית לפת ותפוחי אדמה: בקערה, מועכים את הלפת מבושל ותפוחי אדמה עם מזלג ומערבבים את הבצל הירוק, הביצה, קמח, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לפתלפת
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מטגנים את הקציצות: מעיל התחתון של מחבת תחתית גדולה, כבדה עם כ 1/4 אינץ ' של השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים את המחבת על חום בינוני גבוה עד פני השטח של השמן מתחיל להבהב, אבל לא עשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כף 1/4-כוס ערמות של הבלילה תפוחי אדמה לפת לתוך המחבת, שיטוח אותם לתוך 1/2 אינץ ' קציצות עבות עם החלק האחורי של מרית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לפתלפת
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מטגנים את הקציצות עד שהם זהובים, הופכים אותם פעם אחת, כ 4 דקות בכל צד.
7
להעביר את הקציצות מגבות נייר כדי לנקז את עודף שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק