לפת יפנית כבושה עם שיסו מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים
המתכון היפני כבוש לפת עם Shiso מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 30 . מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו עלי מזון, שימורים ומלח, חומץ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו ג'לי חלפיניו מ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים, הל-ריבת שזיף מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים, ו סלסה אפרסק לוהט מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים (מתכונים דומים).
הוראות
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
בעוד צנצנות רותחים, לשפשף לפת ביסודיות, ולהסיר כל פגמים; לקצץ את צמרות ירוקות.
חותכים לפת לתוך 1 אינץ ' טריזים. להביא חומץ, מלח, סוכר, ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר נירוסטה 3 ליטר על חום בינוני, ערבוב כדי להמיס סוכר ומלח.
מקום 2 עלים shiso, 1 פלפל סראנו, ו 1 שן שום בכל צנצנת חמה. Pack לפת בחוזקה בצנצנות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. כיסוי לפת עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
חותם וצנצנות תהליך במשך 15 דקות.
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.