לפת מעוכה ותפוחי אדמה עם פירורי לחם חזרת
פירה ותפוחי אדמה עם פירורי לחם חזרת עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 294 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חמאה, תפוחי אדמה צהובים בשר כגון זהב יוקון, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לפת צלויה עם פירורי לחם פרג, מחית משולשת עם פירורי לחם חזרת, ו פירה & לפת עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה לפת, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. מכסים תפוחי אדמה, לפת, ו 2 כפיות מלח על ידי 2 אינץ ' מים קרים בסיר 6 ליטר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד תפוחי אדמה רכים, 15 עד 18 דקות.
בעוד ירקות מבשלים, להמיס 3 כפות חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' (רצוי ברזל יצוק), ואז טוסט פירורי לחם עם הנותרים 1/4 כפית מלח, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים חזרת וזורקים עד לשלב היטב, ואז מעבירים לקערה קטנה.
מסננים ירקות במסננת, ואז לחזור סיר מחית. מערבבים בחלב, הנותרים 4 כפות חמאה, בצל ירוק על אש נמוכה עד בשילוב היטב מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל, ומגישים עם פירורי לחם.
* פירורי לחם, ללא חזרת, ניתן לעשות 1 יום קדימה מקורר, ולאחר מכן נשמר בשקית ניילון אטומה. לחמם במחבת, ואז לזרוק עם חזרת.* פירה ולפת, ללא בצל ירוק ופירורי לחם, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, עד מקורר לחלוטין, ואז מכוסה. לחמם בקערת מתכת גדולה להגדיר מעל סיר של מים רותחים, ערבוב מדי פעם.