מלח תיבול בסגנון יפני
מלח תיבול בסגנון יפני הוא ללא גלוטן, ו מרינדה. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, ג'ינג'ר הקרקע, פרג זרעים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מלח - Sel Fou של שוטים-מלח תיבול צרפתי, ללא מלח תיבול, ו מלח תיבול.
הוראות
לטחון קלוי, מתפורר נורים סדינים טחנת תבלינים לאבקה עדינה.
מוסיף זרעי שומשום קלויים, גרידה דק של מנדרינות או לימונים, מלח כשר, פלפל סצ 'ואן קלוי, ג' ינג ' ר הקרקע, פפריקה, זרעי פרג לבן או שחור קלוי, ופלפל קאיין; דופק תערובת תבלינים אחידה אבל לא אבקה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה.לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.