לפת של אמא
הלפת של אמא יכולה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 486 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, תני לי שומן בייקון, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 23%. נסו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, האורז הספרדי של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
להוסיף לפת; לבשל עד רך אבל עדיין מוצק.
מסננים, ומעבירים לקערה גדולה להתקרר.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה. להתפורר ולהניח בצד. שמור שומן בייקון.
בקערה הגדולה, לשלב לפת, בייקון, שומן בייקון שמורות וסוכר חום.