קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי

מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי
זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו מאהי דג טאקו עם צ'יפוטלה סלסה מנגו, טאקו מאי-מאי מושחר עם צ'יפוטלה מאיו, ו מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גריל מעל חום בינוני גבוה, לצרוב ולרכך את האננס, פלפל, ו jalapeño, מפנה מדי פעם עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
להעביר את האננס, פלפל, jalapeño לבלנדר ולהוסיף את מיץ הסיד, ואז לפורר את התערובת. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל שחור טחון טרי ולשמור על טמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בקערה גדולה לזרוק יחד את הכרוב, הצנון, והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
בקערה בינונית מקציפים יחד את מרכיבי ההלבשה ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
הכן גריל לחום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
בעוד הגריל הוא חימום, לחתוך את רוחב הדג לרצועות רחב 1 אינץ'. בקערה קטנה מקציפים יחד את הפפריקה ואת קאיין ומפזרים אותו באופן שווה על כל הרצועות. מתבלים היטב את הרצועות במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחלקים את הטורטיות ל 2 ערימות ולעטוף כל מחסנית בנייר כסף. לחמם את טורטיות על הגריל, פונה פעם או פעמיים, עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
הסר את המנות מן הגריל ולשמור חם במגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
שמן את מתלה הגריל, ואז לצלות את הדגים, מכוסה, הופך אותו פעם אחת, עד שהוא אטום ופשוט מבושל דרך, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
להעביר את הדג למגש ולשמור אותו חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1
טפטף את הרוטב מעל סלט הכרוב וזרוק אותו היטב. מחלקים את הדגים בין טורטיות חמות ומעלה אותו עם סלט כרוב.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מקשטים את הטאקו עם עלי הכוסברה ומגישים אותם עם רוטב האננס בצד.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מאת המאסטר
4
שף, (C) © 2013 FOX

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם3צ'יפוטלס ב adobo, טחון, בתוספת 4 כפות רוטב adoboצ'יפוטלס ב adobo, טחון, בתוספת 4 כפות רוטב adobo1חבורהכוסברה, גבעולים שמורים לשימוש נוסף ועלים פרוסים דק או טחוןכוסברה, גבעולים שמורים לשימוש נוסף ועלים פרוסים דק או טחון1sprigכוסברה לקישוטכוסברה לקישוט8טורטיות תירס או קמחטורטיות תירס או קמח11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1מיץ לייםמיץ ליים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה מהי מהי, עורפילה מהי מהי, עור2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוץ קצוץ וקצוץ אננס טריקצוץ קצוץ וקצוץ אננס טרי1חבורהצנוניות אדומות, ירוק קצוץ צנוניות פרוסות דקצנוניות אדומות, ירוק קצוץ צנוניות פרוסות דק1עץכרוב אדום, פרוס דקכרוב אדום, פרוס דק1טרי אדום jalapeño, חצוי לאורכו וזרעטרי אדום jalapeño, חצוי לאורכו וזרע4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.1עץכרוב לבן, פרוס דקכרוב לבן, פרוס דק1פלפל צהוב, חצוי לאורכו שוב וזרעפלפל צהוב, חצוי לאורכו שוב וזרע

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.