זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו מאהי דג טאקו עם צ'יפוטלה סלסה מנגו, טאקו מאי-מאי מושחר עם צ'יפוטלה מאיו, ו מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גריל מעל חום בינוני גבוה, לצרוב ולרכך את האננס, פלפל, ו jalapeño, מפנה מדי פעם עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
להעביר את האננס, פלפל, jalapeño לבלנדר ולהוסיף את מיץ הסיד, ואז לפורר את התערובת. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל שחור טחון טרי ולשמור על טמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
אטריות ריגטוני מיובשות
1 תות, קלוף
(תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בקערה גדולה לזרוק יחד את הכרוב, הצנון, והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
בקערה בינונית מקציפים יחד את מרכיבי ההלבשה ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
הכן גריל לחום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
בעוד הגריל הוא חימום, לחתוך את רוחב הדג לרצועות רחב 1 אינץ'. בקערה קטנה מקציפים יחד את הפפריקה ואת קאיין ומפזרים אותו באופן שווה על כל הרצועות. מתבלים היטב את הרצועות במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחלקים את הטורטיות ל 2 ערימות ולעטוף כל מחסנית בנייר כסף. לחמם את טורטיות על הגריל, פונה פעם או פעמיים, עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
הסר את המנות מן הגריל ולשמור חם במגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ערמוני מים, משולבים
5
שמן את מתלה הגריל, ואז לצלות את הדגים, מכוסה, הופך אותו פעם אחת, עד שהוא אטום ופשוט מבושל דרך, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
להעביר את הדג למגש ולשמור אותו חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1
טפטף את הרוטב מעל סלט הכרוב וזרוק אותו היטב. מחלקים את הדגים בין טורטיות חמות ומעלה אותו עם סלט כרוב.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מקשטים את הטאקו עם עלי הכוסברה ומגישים אותם עם רוטב האננס בצד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.