קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות8
מגזין

מאייר לימון אוכמניות לחמניות

מאייר לימון אוכמניות לחמניות

הוראות

1
עם מקלף ירקות להסיר את ההתלהבות מלימונים לקצוץ בסדר, הזמנת לימונים לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בתוך קמח הדופק של מעבד מזון, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח, חמאה וגרידת עד תערובת דומה ארוחה גסה ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
בקערה קטנה לזרוק יחד חמוציות טריות 3 כפות סוכר ומערבבים לתוך תערובת קמח. אם משתמשים בפירות יבשים, מוסיפים לתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערה קטנה אחרת קלות להכות ביצה וחלמון ומערבבים בשמנת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
פירות יבשיםפירות יבשים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת קמח ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
על משטח משוריין היטב עם ידיים מקורנות לטפוח בצק לתוך סיבוב 1 אינץ 'עבה (כ 8 אינץ' קוטר) ועם חותך עגול 2 אינץ ' או שפה של כוס טבול קמח לחתוך החוצה סיבובים רבים ככל האפשר, rerolling שאריות לפי הצורך. מסדרים סיבובים על 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה ואופים באמצע תנור 15 עד 20 דקות, או עד זהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מגישים ביסקוויטים חמים עם קרם fraîche או קצפת. ביסקוויטים לשמור, עטוף בנפרד בניילון לעטוף רדיד, מקורר, 1 יום או קפוא 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
Serve scones warm with crème fraîche or whipped cream. Scones keep, individually wrapped in plastic wrap and foil, chilled, 1 day or frozen 1 week.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
לימון גומילימון גומי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות