מאייר לימון סמיפרדו עם פירות יער קיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מאייר לימון Semifreddo עם גרגרי קיץ. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, מיץ לימון רגיל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Meyer Lemon Buttermilk Pudding Cake with Fresh Berries, Meyer Lemon Buttermilk Pudding Cake with Fresh Berries, ו ריזוטו סקווש קיץ עם לימון מאייר (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת כיכר מתכת בגודל 9x5x3 אינץ ' עם ניילון נצמד, ומשאירה בליטה נדיבה.
מפזרים שקדים באופן שווה על תחתית המחבת. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות קרם קצף בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. מקררים קצפת בזמן הכנת רפרפת.
לטאטא 1 1/4 כוסות סוכר, חלמונים, מיץ לימון, קליפת לימון, ומלח בקערת מתכת גדולה כדי להתמזג. הגדר קערה על סיר גדול של מים רותחים להקציף כל הזמן עד תערובת חלמון הוא עבה ורך ו מיידית לקרוא מדחום מוכנס לתוך רשם תערובת 77°, על 4 דקות.
הסר קערה מעל מים רותחים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת עד מגניב, עבה, הוכפל נפח, על 6 דקות. מקפלים בקצפת צוננת.
העברת תערובת למחבת כיכר מוכנה העליון חלק. מחבת קציץ ברז בקלילות על משטח העבודה כדי להסיר כיסי אוויר. קיפול פלסטיק לעטוף מעל העליון כדי לכסות. להקפיא semifreddo עד המשרד, לפחות 8 שעות או לילה. לעשות קדימה: Semifreddo יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קפוא. בעדינות לערבב את כל פירות יער הנותרים 2 כפות סוכר בקערה גדולה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 שעות קדימה. מכסים ומקררים.
לפרוש לעטוף פלסטיק מהחלק העליון של semifreddo ולהפוך קינוח על מגש; להסיר לעטוף פלסטיק. לטבול סכין גדול כבד לתוך מים חמים; לחתוך חצי מראדכדי לחצות לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
העברה לצלחות; פירות יער כף לצד ומגישים.