מאכלי ים בקרוטה
מאכלי ים וקרוטה לוקח מסביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון פסקאטרי זה משרת 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 52 גרם חלבון, 66 גרם שומן, ובסך הכל 1046 קלוריות. 61 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, פטרוזיליה, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, וזה מדהים. מקלות תופים, סלמון אנ קרוט, ו קרוט סאבויארד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
על משטח מקומח קלות מרדדים כל דף מאפה ל -12 אינץ'. 10 אינץ'. מלבן.
חותכים כל גיליון לארבעה 6 אינץ'. 5 אינץ'. מלבנים.
מניחים פילה סלמון במרכז ארבעה מלבנים.
בקערה גדולה שלבו את הצדפות, השמנת, הבצל, הפטרוזיליה, השמיר, המלח והפלפל. בקערה קטנה מקציפים חלבון ביצה במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לתערובת צדפות. כפית על 1/2 כוס מעל כל פילה סלמון.
מעל כל אחד מלבן מאפה וכיווץ לאיטום. עם סכין חדה קטנה, לחתוך כמה חריצים בראש.
מניחים בתוך 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה; מברישים בביצה.
אופים בחום של 400 אפים למשך 20-25 דקות או עד שמדחום קורא 160 אפים.