קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

מאכלי ים בקרוטה

מאכלי ים בקרוטה
מאכלי ים וקרוטה לוקח מסביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון פסקאטרי זה משרת 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 52 גרם חלבון, 66 גרם שומן, ובסך הכל 1046 קלוריות. 61 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, פטרוזיליה, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, וזה מדהים. מקלות תופים, סלמון אנ קרוט, ו קרוט סאבויארד דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
על משטח מקומח קלות מרדדים כל דף מאפה ל -12 אינץ'. 10 אינץ'. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2
חותכים כל גיליון לארבעה 6 אינץ'. 5 אינץ'. מלבנים.
3
מניחים פילה סלמון במרכז ארבעה מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
4
בקערה גדולה שלבו את הצדפות, השמנת, הבצל, הפטרוזיליה, השמיר, המלח והפלפל. בקערה קטנה מקציפים חלבון ביצה במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לתערובת צדפות. כפית על 1/2 כוס מעל כל פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה סלמוןפילה סלמון
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מעל כל אחד מלבן מאפה וכיווץ לאיטום. עם סכין חדה קטנה, לחתוך כמה חריצים בראש.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מניחים בתוך 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה; מברישים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים בחום של 400 אפים למשך 20-25 דקות או עד שמדחום קורא 160 אפים.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן