קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות49
מגזין

מאכלי ים לזניה פלורנטין

מאכלי ים לזניה פלורנטין
מאכלי ים לזניה פלורנטין הוא פסקטריאן ומספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בשר סרטן גוש, בזיליקום, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל פלורנטין מאכלי ים, לזניה פלורנטין, ו לחמניות לזניה פלורנטין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לחץ על תרד בין מגבות נייר עד שהוא בקושי לח; הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מניחים קמח בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בחום של 350 למשך 30 דקות או עד להשחמה קלה, תוך ערבוב לאחר 15 דקות. כף קמח לסיר גדול; מוסיפים בהדרגה חלב תוך ערבוב בקצף. מערבבים פנימה מלח ו -4 המרכיבים הבאים; מבשלים על אש בינונית 5 דקות או עד שהם סמיכים, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
5
מוסיפים יין; מבשלים 1 תוספת דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/2 כוס גבינה וצדפות. מצננים מעט; מערבבים פנימה בזיליקום, מיץ לימון, בשר סרטנים וביצה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
בשר סרטניםבשר סרטנים
צדפותצדפות
גבינהגבינה
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
7
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
כפית 1/4 כוס רוטב פירות ים לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. מסדרים 3 אטריות לזניה בשכבה אחת מעל רוטב פירות ים; מעל שליש תרד. כפית שליש רוטב פירות ים מעל תרד. חזור על שכבות, מסתיים עם רוטב פירות ים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מאכלי יםמאכלי ים
תרדתרד
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
שלב את יתרת הגבינה והפפריקה; מפזרים תערובת גבינה על לזניה. מכסים ואופים בחום של 400 למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים, לא מכוסים, 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.