מאכלי ים מתאבנים בסגנון ונציה: Misto Di Mare alla Veneziana
מאכלי ים מתאבנים בסגנון ונציה: Misto Di Mare alla Venezianan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. גשו לסופר וקנו מולים, פתיתי צ'ילה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות Alla Veneziana עם טוסטים פרמזן, צדפות Alla Veneziana עם טוסטים פרמזן, ו פרוטי די מארה סלט פירות ים.
הוראות
1
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהגדיר אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
מים
קרח
2
מבשלים את השרימפס במשך 1 1/2 דקות ולצלול לאמבט הקרח. לבשל scampi במשך 1 דקה, ולצלול לאמבט קרח. מבשלים קלמרי 1 דקה ולעשות את אותו הדבר. לבשל לובסטר במשך 8 דקות ולאחר מכן להתקרר באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
לובסטר
סרטנים
שרימפס
קרח
3
במחבת גדולה בטחון, מניחים את המולים והצדפות עם 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים ואדים, מסירים כל רכיכה כשהיא נפתחת. השליכו את הצדפות שלא נפתחות. שמירה על כל סוג של רכיכה בנפרד, להתלבש כל אחד בנפרד עם 1 עד 2 כפות שמן זית כתית נוספת, מגע של מיץ לימון, קמצוץ של פתיתי צ ' ילה ו 1 עד 2 כפות פטרוזיליה ומלח ופלפל, לפי הטעם. לעשות את אותו הדבר עם בשר סרטנים. סדר את כל מאכלי הים על מגש גדול.