תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחים קינמון Popovers עם חמאת סוכר חום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 289 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. לכי לחנות ותאספי תפוחים, סוכר חום, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו קפה תפוחים עם פירור סוכר חום קינמון, עוגת תפוחים / קינמון סוכר חום, ו עוגיות חמאה חומות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות גריז 10 (4-עוז) כוסות חרס custard עמיד, 10 עד 12 מאפין בגודל רגיל או כוסות popover-פאן עם חמאה. אם משתמשים בכוסות פודינג, לסדר על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לחמם כוסות בתנור רק לפני הוספת הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל מרכיבי פופובר למעט תפוחים רק עד חלקה. מערבבים תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים הבלילה לתוך כוסות חמות, מילוי כמעט עד למעלה.
5
אופים 50 דקות. אין לפתוח דלת תנור במהלך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לאחר 50 דקות, להסיר popovers מהתנור; לחתוך כמה חריצים בחלק העליון של כל אחד.