קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאמץ ליים מפתח שוקולד לבן עם מחנק מקדמיה

מאמץ ליים מפתח שוקולד לבן עם מחנק מקדמיה
מאמץ ליים מפתח שוקולד לבן עם מחנק מקדמיה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קליפת ליים, אגוזי מקדמיה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: מאמץ ליים מפתח שוקולד לבן עם מחנק מקדמיה, עוגת לימונית מקדמיה, ו עוגיות טרופיות (עם שוקולד לבן, אגוזי מקדמיה , גרידת ליים + קוקוס קלוי).

הוראות

1
כדי להפוך קראנץ: במעבד מזון, לשלב אגוזים, קמח וסוכר 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מערבבים ב 3 כפות חמאה עד הבצק יוצר פירורים גדולים; לא נותנים את הבצק לבוא יחד בכדור.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
לחץ על מחנק לתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'. להקפיא עד הקרום הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
אופים קרום במשך 25 דקות, או עד שהוא משחימים קלות להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בואו להתקרר על מתלה תיל. השאר את התנור על 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
כדי להפוך ציפוי שוקולד לבן: בקערה קטנה, מערבבים יחד 8 כפות חמאה ושוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מניחים קערה על מים רותחים, ערבוב כל הזמן עד שוקולד וחמאה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך הקרום. להקפיא עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
10
כדי להפוך את העשייה ליים מפתח: בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלמונים, חלב מרוכז קליפת ליים. מערבבים בהדרגה מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קליפת לייםקליפת ליים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
יוצקים תערובת לתוך קרום צונן.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
12
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
תן לפאי להתקרר לגמרי על מתלה תיל. לאחר מכן מכסים ומקררים במשך כ 2 שעות, או עד מקורר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
בקערת ערבוב צוננת, מקציפים את השמנת הכבדה עם 1 כף סוכר עד פסגות נוקשות טופס. כף או צינור הקצפת על גבי עוגה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)