מאמץ ליים מפתח שוקולד לבן עם מחנק מקדמיה
מאמץ ליים מפתח שוקולד לבן עם מחנק מקדמיה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קליפת ליים, אגוזי מקדמיה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: מאמץ ליים מפתח שוקולד לבן עם מחנק מקדמיה, עוגת לימונית מקדמיה, ו עוגיות טרופיות (עם שוקולד לבן, אגוזי מקדמיה , גרידת ליים + קוקוס קלוי).
הוראות
כדי להפוך קראנץ: במעבד מזון, לשלב אגוזים, קמח וסוכר 1/4 כוס.
מערבבים ב 3 כפות חמאה עד הבצק יוצר פירורים גדולים; לא נותנים את הבצק לבוא יחד בכדור.
לחץ על מחנק לתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'. להקפיא עד הקרום הוא מוצק.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים קרום במשך 25 דקות, או עד שהוא משחימים קלות להגדיר.
בואו להתקרר על מתלה תיל. השאר את התנור על 350 מעלות F (175 מעלות C).
כדי להפוך ציפוי שוקולד לבן: בקערה קטנה, מערבבים יחד 8 כפות חמאה ושוקולד לבן.
מניחים קערה על מים רותחים, ערבוב כל הזמן עד שוקולד וחמאה חלקים.
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך הקרום. להקפיא עד המשרד.
כדי להפוך את העשייה ליים מפתח: בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלמונים, חלב מרוכז קליפת ליים. מערבבים בהדרגה מיץ ליים.
יוצקים תערובת לתוך קרום צונן.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות.
תן לפאי להתקרר לגמרי על מתלה תיל. לאחר מכן מכסים ומקררים במשך כ 2 שעות, או עד מקורר.
בקערת ערבוב צוננת, מקציפים את השמנת הכבדה עם 1 כף סוכר עד פסגות נוקשות טופס. כף או צינור הקצפת על גבי עוגה לפני ההגשה.