קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

ברווז אדום עם תפוחים: גרמנו כל מלה

ברווז אדום עם תפוחים: גרמנו כל מלה
ברווז אדום עם תפוחים: גרמנו אל מלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 2589 קלוריות, 87 גרם חלבון, ו 228 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 55% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם בצל, גזר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוחים טארט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים בסיר חרס כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ברווז צלוי עם תפוחים, חזה ברווז עם תפוחים ומתכון קימל, ו רנסנס חוואר ברווז צלוי עם תפוחים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר את הראש, הצוואר, קצות הכנף והרגליים של הציפור והניח בצד למרק. שוטפים את הציפור במים קרים, ואז עם היין, 1 כוס חומץ ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חומץחומץ
מרקמרק
מיםמים
ייןיין
3
מסננים את הנוזלים מהציפור ומשפשפים את החלק החיצוני של הבשר עם הנוזלים. מתבלים את הציפור מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. ממלאים את הציפור בתפוחים, רוזמרין ושום ומסבכים את הציפור עם קצב?זה חוט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
תפוחתפוח
שוםשום
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
4
מניחים את הברווז בתנור הולנדי מוסיפים 1/2 כוס יין לבן וצולים בתנור, ללא כיסוי, במשך שעה 1, צולים מדי פעם עם ציר העוף. כאשר ציפור מבושלת, להסיר מהתנור ולאפשר לנוח 10 דקות לפני הגילוף. בינתיים מרוקנים את השומן מהתבנית ומוסיפים את רסק העגבניות. מבשלים 2 עד 3 דקות עד שרסק העגבניות משנה את צבעו ומבשל את התבנית עם יתרת 1/2 כוס חומץ הסיידר.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
רסק עגבניותרסק עגבניות
יין לבןיין לבן
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
תנורתנור
מחבתמחבת
5
מוסיפים את 2 התפוחים הנותרים ומבשלים עד שהם מתרככים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
6
מוסיפים את דבש הערמונים ומערבבים עד שנוצר רוטב דק. חותכים את הציפור, מפזרים את העירית לרוטב ויוצקים מעל.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
עיריתעירית
דבשדבש
רוטברוטב
7
מגישים מיד.
8
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
10
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
11
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפלפלפל
ירקירק
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
סירסיר
12
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת