ברווז אדום עם תפוחים: גרמנו אל מלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 2589 קלוריות, 87 גרם חלבון, ו 228 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 55% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם בצל, גזר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוחים טארט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים בסיר חרס כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ברווז צלוי עם תפוחים, חזה ברווז עם תפוחים ומתכון קימל, ו רנסנס חוואר ברווז צלוי עם תפוחים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הסר את הראש, הצוואר, קצות הכנף והרגליים של הציפור והניח בצד למרק. שוטפים את הציפור במים קרים, ואז עם היין, 1 כוס חומץ ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חומץ
מרק
מים
יין
3
מסננים את הנוזלים מהציפור ומשפשפים את החלק החיצוני של הבשר עם הנוזלים. מתבלים את הציפור מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. ממלאים את הציפור בתפוחים, רוזמרין ושום ומסבכים את הציפור עם קצב?זה חוט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוזמרין
תפוח
שום
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
4
מניחים את הברווז בתנור הולנדי מוסיפים 1/2 כוס יין לבן וצולים בתנור, ללא כיסוי, במשך שעה 1, צולים מדי פעם עם ציר העוף. כאשר ציפור מבושלת, להסיר מהתנור ולאפשר לנוח 10 דקות לפני הגילוף. בינתיים מרוקנים את השומן מהתבנית ומוסיפים את רסק העגבניות. מבשלים 2 עד 3 דקות עד שרסק העגבניות משנה את צבעו ומבשל את התבנית עם יתרת 1/2 כוס חומץ הסיידר.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
חומץ תפוחים
רסק עגבניות
יין לבן
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
תנור
מחבת
5
מוסיפים את 2 התפוחים הנותרים ומבשלים עד שהם מתרככים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
6
מוסיפים את דבש הערמונים ומערבבים עד שנוצר רוטב דק. חותכים את הציפור, מפזרים את העירית לרוטב ויוצקים מעל.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
עירית
דבש
רוטב
7
מגישים מיד.
8
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
10
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
11
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
פלפל
ירק
גזר
עוף שלם
פטרוזיליה
סלרי
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
סיר
12
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.