מאפה אוכמניות-אפרסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סנדלר אוכמניות אפרסק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חלב, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מאפה אפרסקים ואוכמניות, מאפה אוכמניות אפרסקים, ו מאפה אפרסקים ואוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בקערה בינונית, מערבבים יחד מרכיבים תערובת פירות; בואו לעמוד 10 דקות כדי לאפשר סוכר למשוך מיצים מאפרסקים.
העברה לתבנית אפיית זכוכית ungreased 8 אינץ ' (2-quart).
אופים חשופים כ 10 דקות או עד פירות מבעבע.
אופים 10 עד 12 דקות יותר או עד מבעבע בקצוות (פירות חייב להיות חם באמצע כך ביסקוויט לציפוי אופה לחלוטין).
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים את כל החומרים לציפוי ביסקוויט למעט 2 כפיות חלב וסוכר גס עד צורות בצק מוצק.
טיפת בצק על ידי 6 כפות על תערובת פירות חמה.
מברשת בצק עם 2 כפיות חלב.
אופים 25 עד 30 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב עמוק התחתון של ביסקוויט מרכז הוא כבר לא בצקי. מגניב 10 דקות על מתלה קירור.