סנדלר אפרסקים הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם קמח, אפרסקים, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק"), ו מאפה אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הארוגים ל 400 degreesF.חמאה צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
עבור הפרי: בקערה, לשלב את הכוסות, סוכר, קמח, מיץ לימון ומלח. מערבבים ומניחים בצד.
יוצקים את הכושים לתוך צלחת אפייה מוכנה. לקרוע את צביטות של הבצק ולהפיל אותו על פני השטח של הפרי, יצירת מרקם "מרוצף".
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
8
מפזרים סוכר נוסף מעל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
9
אופים עד חום זהוב תוסס, 30 עד 35 דקות. אפשר לשבת במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה. אם הסנדלר עסיסי מדי, השתמש בבשר הודו כדי להסיר קצת מהמיץ (או כפית את המיץ על גלידה).
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.