מאפה ארוחת בוקר של שיבולת שועל וחמוציות
המתכון לאפיית ארוחת בוקר של שיבולת שועל וחמוציות יכול להיות מוכן בכשעה. מתכון זה מספיק ל -12 מנות. מנה אחת מכילה 430 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים גם כמנה עיקרית. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. הוא מושלם לחג המולד . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם חלב, חלבוני ביצה, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 50% . ציון זה טוב. נסו את עוגיות שיבולת שועל חמוציות, אגוזי מלך ועוגיות לעיסות, שיבולת שועל חמוציות-ג'ינג'ר עם אגוזי לוז קלויים , ועוגיות שיבולת שועל חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה נוספת, טרפו יחד את חלבוני הביצה, החלב, השמן והווניל. ערבבו לתוך תערובת שיבולת השועל רק עד לקבלת תערובת לחה.
מניחים בתבנית אפייה בגודל 33 x 23 ס"מ מצופה בתרסיס שמן.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50-55 דקות או עד שהשיבולת שועל רכה והנוזלים נספגים.
מגישים בקערות עם חלב אם רוצים.