מאפה עוגה בגודל 10 אינץ
מאפה עוגה בגודל 10 אינץ ' יכול להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכון של הקרום. והוא מספק כ 10 מנות . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. אם יש לך קיצור מוצק, קמח רגיל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת אוכמניות (10 אינץ'), Deluxe 8 אינץ בראוניז פאן, ו עוגת מרנג לימון (9 אינץ') (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים 1 1/2 כוסות ללא כתמים או קמח רגיל לכל מטרה ו 1/4 כפית מלח.
הוסף 1/4 כוס (2 עוז.) חמאה קרה או מרגרינה, חתוכה לחתיכות, וקיצור מוצק 1/4 כוס קר, לחתוך לחתיכות (או להשמיט חמאה ולהשתמש 1/2 קיצור כוס). עם בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך את השומנים או לשפשף עם האצבעות שלך עד תערובת יוצרת פירורי גודל אפונה.
מפזרים 3 כפות מים קרים על פירורים ומערבבים עם הידיים עד לחלח באופן שווה. בעדינות לסחוט על 1/4 כוס של הבצק לתוך כדור; אם זה לא יחזיק מעמד, להתפורר גוש בחזרה לקערה, מפזרים 1 יותר כף מים, ומערבבים שוב עד לחה באופן שווה.
עם ידיים מקורנות קלות, ליצור בצק לכדור. כדור אבק בקלילות עם קמח; לשטח לתוך עגול על 3/4 אינץ ' עבה, הקשה על הקצוות כדי להפוך חלק.
על משטח מקומח קלות, עם סיכת מתגלגל מקומטת קלות, מגלגלים את הבצק בחוזקה אך בעדינות במשיכות קצרות מהמרכז החוצה כדי ליצור עובי 1/8 אינץ 'עגול ורוחב כ-14 אינץ'; מרימים ומניחים את הבצק מדי פעם, מאבקים מתחת עם יותר קמח. אם הקצוות לפצל בעת גלגול, הקש אותם בחזרה למרכז כדי להפוך חלק.
מקפלים בצק עגול לשניים, להרים בעדינות ללא מתיחה, ולהניח קצה מקופל על פני מרכז מחבת עוגה 10 אינץ'. להתפתח ולהקל בצק למחבת. Trim edge באופן שווה 1 אינץ ' מעבר שפת פאן; שאריות מילואים לשימושים אחרים או להשליך. מקפלים קצה תחת עצמו סומק עם שפה; חליל דקורטיבי. מכסים את הקרום ואת הצינה עד מוכן לשימוש.