מאפי ריקוטה מתוקים
מאפי ריקוטה מתוקים הם צמחוני מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם מים, חלמונים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו מאפים מלאים בריקוטה, מאפי גבינה וצימוקים מתוקים (Poale - n brau), ו ברולה אשכולית & מתוק ריקוטן ו Scarletts מתוק נפלא בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב וגרידת לרתיחה בסיר כבד קטן, ולאחר מכן להסיר מן החום.
להקציף יחד חלמון, סוכר, קורנפלור, וקורטוב של מלח בקערה.
להקציף בחלב, ולאחר מכן להעביר תערובת לסיר.
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, ומרתיחים 1 דקה. מערבבים בוניל, ולאחר מכן להעביר לקערה נקייה רפרפת, פני השטח שלה מכוסה בנייר קלף (כדי למנוע עור להיווצר), עד קר, לפחות 1 שעה. תשליך גרידה.
דופק ריקוטה במעבד מזון עד חלקה.
להקציף לתוך פודינג. מערבבים במי תפוז-פרח ואתרוג. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
קמח דופק, סוכר, ומלח במעבד מזון ניקה עד בשילוב.
מוסיפים חמאה וגרידת דופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
מוסיפים חלמונים ומים ודופק עד שרק שולבו והבצק מתחיל ליצור גושים גדולים.
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד, באמצעות מגרדת מאפה או ספסל אם יש לך אחד, וליצור כדור.
בנדיבות כוסות מאפין חמאה העליון של מחבת. לחץ על 2 כף בצק מעל החלק התחתון ומעלה של כל כוס מאפין בשכבה זוגית עם אצבעות מקומטות היטב. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
בינתיים, לגלגל את הבצק שנותר בין 2 גיליונות נייר קלף לתוך סיבוב 9 אינץ '(בערך 1/8 אינץ') ולהעביר גיליון אפייה, השלכת גיליון הדף של נייר.
חותכים 12 (1/2 אינץ ' רחב) רצועות, ולאחר מכן לחתוך במחצית לרוחב לעשות 24 רצועות בסך הכל. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
כפית 2 כפות מילוי לתוך כל כוס מאפין וחלק, ואז לחצות 2 רצועות על גבי מילוי, זמירה כדי להתאים.
מברשת בצק צלב עם ביצה לשטוף.
אופים עד מילוי הוא נפוח ומתחיל לפצח וקצוות זהובים, 25 עד 30 דקות.
מגניב במחבת על מדף 10 דקות. הפוך מתלה על גבי מחבת, ולאחר מכן הפוך מחבת והסר. הפוך מאפים בצד ימין למעלה מגניב לחלוטין.
* בצק, בכוסות מאפין וברצועות על תבנית אפייה, ניתן לקרר, מכוסה בניילון נצמד, עד יום 1. * מאפים יכולים להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר במיכל אטום. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.