מאפינס אגס ג'ינג'ר
מאפינס אגס ג'ינג'ר הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 164 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, סובין שיבולת שועל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו מאפינס אגס & ג'ינג'ר, מאפינס אגס וג'ינג'ר, ו מאפינס אגס וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). תרסיס קל 12 כוסות מאפין עם ספריי בישול.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, אבקת אפייה, 1/4 זנגביל טחון כפית, ומלח יחד בקערה; יוצרים באר במרכז תערובת הקמח.
להקציף חלב, שמן, וביצה יחד בקערה קטנה ויוצקים לתוך היטב. מערבבים עד הבלילה הוא רק רטוב; מקפלים באגסים ואגוזים. מלא כוסות מאפין מוכנות עם הבלילה.
מערבבים סובין שיבולת שועל ונותר 1/2 זנגביל טחון כפית יחד בקערה קטנה; מפזרים מעל הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי וחולצות חומות, 18 עד 20 דקות. מגניב במחבת במשך 5 דקות לפני הסרת מכוסות מאפין.