מאפינס אוכמניות
מאפינס אוכמניות יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, אוכמניות, סוכר חום מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות אוטיס Spunkmeyer-מה עדיף מאפינס אוכמניות טריים, מאפינס אוכמניות מדהים-ey אוכמניות, ו מאפינס אוכמניות מאפיית מגנוליה-להפוך מאפינס בדיוק כמו שהם עושים במאפייה.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז 12 כוס מאפין פח.
בקערה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה וסוכר. בקערה אחרת, לשלב חמאה, ביצה, וחלב ומערבבים היטב.
יוצקים את החומרים הרטובים לתערובת הקמח ועם מרית, מערבבים עד רק בשילוב. אין להכות או לערבב, זה בסדר אם יש גושים בבלילה. מקפלים בעדינות את האוכמניות לתוך הבלילה.
כפית את הבלילה לתוך מגש מאפין, ממלא כל כוס על 2/3 מלא.
אופים במשך 10 דקות ולהסיר מהתנור.
מפזרים את צמרות המאפינס עם סוכר חום או לבן מגורען ומחזירים את המאפינס לתנור כדי לאפות במשך 10 עד 15 דקות נוספות, עד שהצמרות חומות זהובות וקיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז מאפין יוצא נקי. מגניב במשך כ 10 דקות במחבת לפני הפיכת מאפינס החוצה.