מאפינס גבינת שמנת דלעת
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד היטב כמו ארוחת בוקר ידידותית תקציב מאוד. מתכונים דומים: מאפינס גבינת שמנת דלעת, מאפינס גבינת שמנת דלעת, ו מאפינס גבינת שמנת דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז וקמח 18 כוסות מאפין, או להשתמש בציפוי נייר.
כדי להפוך את המילוי: בקערה בינונית, מקציפים גבינת שמנת עד רך.
מוסיפים ביצה, וניל וסוכר חום. הכה עד חלקה, ואז להפריש.
עבור ציפוי streusel: בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר, קינמון ופקאנים.
מוסיפים חמאה וחותכים אותה במזלג עד מתפורר. תניח בצד.
עבור הבלילה מאפין: בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון ומלח. הפוך באר במרכז תערובת קמח ולהוסיף ביצים, דלעת, שמן זית ווניל. הכה יחד עד חלקה.
מניחים תערובת דלעת בכוסות מאפין על 1/2 מלא. לאחר מכן להוסיף כף אחת של תערובת גבינת שמנת ממש באמצע הבלילה. נסה לשמור על גבינת שמנת מלגעת בכוס הנייר.
מפזרים על ציפוי streusel.
אופים ב 375 מעלות F (195 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות.