זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גזר קלאסית עם ציפוי גבינת שמנת רכה, מאפינס עוגת גזר ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת מייפל, ו חטיפי דלעת עם ציפוי גבינת שמנת רכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים את התחתית רק של 12 כוסות מאפין, או קו עם כוסות אפייה. לנפות יחד את הקמח, קינמון, סודה לשתייה, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
2
מקציפים את הביצים והסוכר עד מקציף ומואר בצבע. מערבבים בשמן, תמצית וניל וגזר מגורר; מקפלים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
גזר
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
שמן בישול
3
יוצקים את הבלילה לתוך קופסאות מאפין מוכן.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
5
הסר כדי להתקרר על מדפים תיל.
6
בינתיים, להכין את הדובדבן על ידי מכות יחד את גבינת שמנת, חמאה, וניל, ואת הסוכר' ממתקים עד רכות. כפור מאפינס מקורר צמרמורת עד מוכן לשרת.