מאפינס גזר רכים עם ציפוי גבינת שמנת
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גזר קלאסית עם ציפוי גבינת שמנת רכה, מאפינס עוגת גזר ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת מייפל, ו חטיפי דלעת עם ציפוי גבינת שמנת רכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים את התחתית רק של 12 כוסות מאפין, או קו עם כוסות אפייה. לנפות יחד את הקמח, קינמון, סודה לשתייה, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
מקציפים את הביצים והסוכר עד מקציף ומואר בצבע. מערבבים בשמן, תמצית וניל וגזר מגורר; מקפלים בתערובת הקמח.
יוצקים את הבלילה לתוך קופסאות מאפין מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 15 עד 20 דקות.
הסר כדי להתקרר על מדפים תיל.
בינתיים, להכין את הדובדבן על ידי מכות יחד את גבינת שמנת, חמאה, וניל, ואת הסוכר' ממתקים עד רכות. כפור מאפינס מקורר צמרמורת עד מוכן לשרת.