קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס גזר רכים עם ציפוי גבינת שמנת

מאפינס גזר רכים עם ציפוי גבינת שמנת
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גזר קלאסית עם ציפוי גבינת שמנת רכה, מאפינס עוגת גזר ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת מייפל, ו חטיפי דלעת עם ציפוי גבינת שמנת רכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים את התחתית רק של 12 כוסות מאפין, או קו עם כוסות אפייה. לנפות יחד את הקמח, קינמון, סודה לשתייה, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
תנורתנור
2
מקציפים את הביצים והסוכר עד מקציף ומואר בצבע. מערבבים בשמן, תמצית וניל וגזר מגורר; מקפלים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
גזרגזר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
3
יוצקים את הבלילה לתוך קופסאות מאפין מוכן.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
הסר כדי להתקרר על מדפים תיל.
6
בינתיים, להכין את הדובדבן על ידי מכות יחד את גבינת שמנת, חמאה, וניל, ואת הסוכר' ממתקים עד רכות. כפור מאפינס מקורר צמרמורת עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
חמאהחמאה
ציפויציפוי