מאפינס דלעת עם ציפוי שטרויזל
מאפינס דלעת עם ציפוי שטרויזל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מכיל 18 מנות עם 108 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-4 גרם שומן כל אחת. תמורת 36 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1239 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. אם יש לכם מלח, אבקת אפייה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. עם ציון של 26%, המנה הזו גרועה למדי. נסו מאפינס שיבולת שועל דלעת עם ציפוי שטרויזל, מאפינס דלעת עם ציפוי שטרויזל פקאן ומאפינס דלעת תפוחים עם ציפוי שטרויזל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים או מרפדים 18 כוסות מאפינס בנייר.
שלבו 2 1/2 כוסות קמח, 1/2 כוס שיבולת שועל, תבלין פאי דלעת, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה.
טורפים מחית דלעת, 1 כוס סוכר חום, סוכר לבן, שמן צמחי, רסק תפוחים, ביצים ותמצית וניל יחד בקערה גדולה נפרדת. מערבבים את תערובת הקמח לתערובת הדלעת; לערבב היטב. מקפלים פנימה צימוקים.
מקציפים 1/4 כוס סוכר חום עם חמאה בקערה עד לקבלת קרם וחלק.
מקציפים 2 כפות שיבולת שועל ו-2 כפות קמח, בעזרת מזלג, לתערובת סוכר-חמאה עד שציפוי השטרויזל מתפורר.
יוצקים את הבלילה לתבנית המאפינס המוכנה.
מפזרים כל מאפין בציפוי שטרויזל.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא נקי, 25 עד 35 דקות.