תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס דלעת קר. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר חום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: לאטה דלעת קר Kahlúan + ביסקוויטים דלעת מייפל, עוגיות דלעת קר, ו עוגיות דלעת קר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400°f. ספריי 12 פחיות מאפין עם תרסיס בישול הוסיף קמח או קו עם מצעים נייר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
על הסוכר של קונדיטורים
דיאט קרם סודה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
(טעם מקורי)
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים תערובת קמח לתערובת דלעת ומערבבים עד רק בשילוב.מחלקים הבלילה בין 12 כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
4
אופים עד מפרט עץ יוצא נקי, על 20 דקות. מגניב על מתלה במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מן פחיות מאפין ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מערבבים את החמאה המומסת ואת אבקת הסוכר יחד, ציפוי הסוכר עם חמאה כמיטב יכולתך-תערובת יהיה עבה וגושי. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
6
מוסיפים 1 כף חלב ומערבבים היטב. המשך להוסיף חלב 1 כפית בכל פעם עד שאתה מקבל זיגוג כי הוא דק מספיק כדי לטפטף אבל לא כל כך דק זה יתפשט כאשר טפטף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
טפטוף הדובדבן על מאפינס מקורר. פיזרתי עוד צ ' יפס למעלה.*** אם אין לך תבלין עוגת דלעת, אתה יכול להחליף עוד 1/2 כפית קינמון טחון, 3/8 כפית ג ' ינג ' ר הקרקע, קמצוץ של allspice וקמצוץ של שיני.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
קינמון טחון
אבקת ג ' ינג ' ר
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף