קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

מאפינס חמאת בוטנים בראנץ'

מאפינס חמאת בוטנים בראנץ'
Brunch Peanut Butter Muffins might be a good recipe to expand your morn meal recipe box. This recipe makes 12 servings with 113 calories, 2g of protein, and 9g of fat each. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is a good option if you're following a vegetarian diet. If you have egg, all-vegetable oil, milk, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 35 minutes.

הוראות

1
Preheat oven to 400 degrees F. Spray a 12-cup muffin pan with a no-stick cooking spray or line with paper cups.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
Stir together flour, sugar, baking powder and salt in medium bowl.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
Combine egg, milk and oil in small bowl.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
Add liquids to flour mixture, stirring just until dry ingredients are moistened. Divide batter evenly among cups.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
Combine sugar, flour, peanut butter and salt in small bowl, mixing with fork until crumbly. Divide topping over muffins. Lightly stir into muffin with knife.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
Bake 18 to 23 minutes or until golden brown. Cool in pan on rack 5 minutes.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
Remove from pan to rack to cool completely.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות