מחממים תנור לתנור קונבנציונלי 204° או375 convection.In קערה גדולה לשלב סובין, חלב חמאה ויוגורט; בואו לעמוד 15 דקות. Reserve.In קערה נפרדת משלבת קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. מערבבים נבט חיטה; reserve.In עוד קערה לערבב תחליף ביצה, מולסה, סירופ, סוכר ושמן; מערבבים לתוך תערובת סובין ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
נבט חיטה
3/4 כפית מולסה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
סובין
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים לתערובת נבט קמח חיטה ומערבבים רק כדי להרטיב.מקפלים אוכמניות בר.כף הבלילה 1/4 כוס לתוך כל משומן 1/3 כוס מאפין פח ואופים בתנור קונבנציונאלי 204° או תנור הסעה375 20 עד 25 דקות או עד המשרד למגע.