מאפינס סובין-ג'ינג'רום
צריך ארוחת בוקר צמחונית? מאפינס סובין-Gingerum יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סובין חיטה, שמן צמחי, אבקת אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו מאפינס סובין קינמון תפוח / סופר סובין מאפין הבלילה, פוסט צימוקים סובין תפוח רוטב סובין דגנים מאפינס, ו מאפינס סובין שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). כוסות מאפין מעילים קלות עם ספריי בישול או קו עם ספינות מאפין נייר.
בקערה בינונית, להכות יחד שמן, רסק תפוחים, חלב, יוגורט, ביצה, ריבת תות, ותמצית וניל.
במעבד מזון, לטחון דגני פתיתי סובין לאבקה דקה; זה צריך לעשות על 1 1/4 כוסות קמח.
מעבירים לקערה גדולה, ומערבבים יחד עם קמח מחיטה מלאה, סובין חיטה, קמח כוסמת, אבקת אפייה, סודה לשתייה, סוכר חום, זנגביל טחון, תבלין פשטידת דלעת, allspice, ואגוז מוסקט הקרקע.
יוצקים תערובת רסק תפוחים, ומערבבים ביסודיות. תערובת כפית לתוך כוסות מאפין מוכן, מילוי עד לרמה עם החלק העליון של כוסות מאפין.
אופים בתנור שחומם מראש 26 עד 30 דקות, או עד בדיקת מאפינס נעשה עם קיסם.
הסר מאפינס מן פאן, מגניב על מדפים תיל.