מאפינס עם ציפוי ביצה פלורנטין
, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רוטב לסלט, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מאפינס ביצים לארוחת בוקר, מאפינס ביצת קיץ עם אטריות קישואים, ו ביצים פלורנטיניות על מאפינס אנגלית (מתכונים דומים).
הוראות
ב 1-סיר ליטר, לערבב את כל מרכיבי הרוטב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חם. כיסוי; להתחמם.
ב מחבת 12 אינץ', חום 1 אינץ ' של מים רותחים; להפחית רותח. לשבור כל ביצה, אחד בכל פעם, לתוך כוס פודינג או צלחת. מחזיק צלחת קרוב לפני המים, בזהירות להחליק ביצה לתוך המים. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד הלבנים הם המשרד, לא נוזל.
הסר ביצים עם כפית מחוררת. בינתיים, לבשל תרד לפי ההוראות.
על צלחת למיקרוגל, מניחים בייקון קנדי. לכסות באופן רופף; מיקרוגל על גבוה על 1 דקה או עד חם.
עבור כל מנה, מניחים 1 מאפין אנגלי חצי על צלחת הגשה. למעלה כל מאפין חצי עם 1 בייקון פרוסה, על 2 כפות מוקרם תרד, 1 ביצה עלומה 1 רוטב כף גדושה.