מאפינס פריך תפוחים
המתכון מאפינס פריך תפוחים יכול להתבצע בערך 50 דקות. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. אם יש לכם קמח, מלח, סירופ מייפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: מאפינס פריך תפוחים, מאפינס פריך תפוחים, ו מאפינס פריך שיבולת שועל תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל-400 זוגות. בקערה גדולה שלבו קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וקינמון. בקערה אחרת שלבו ביצה, חלב ושמן. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה תפוחים. ממלאים כוסות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר מלאות בשלושה רבעים.
בקערה קטנה מקציפים את מרכיבי המילוי לתערובת אחידה. זרוק על ידי כפות למרכזי מאפינס.
לציפוי, בקערה קטנה, שלבו קמח, שיבולת שועל, סוכר חום וקינמון.
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
אופים 16-20 דקות או עד שקיסם המוחדר למאפין יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.