מאפינס שיבולת שועל תות
מאפינס שיבולת שועל תות הוא ארוחת בוקר המגישה 12. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש סודה לשתיה, ביצים, מלח, וקינמון. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-1285 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מאפינס שיבולת שועל תות, מאפינס שיבולת שועל תות, ו מאפינס שיבולת שועל ריבס תות.
הוראות
מערבבים את שיבולת השועל ויוגורט רגיל יחד בקערה גדולה.
Prep ואז לצנן תותים עם סוכר בלסמי: לשטוף וליבות התותים. בערך קוצצים את התותים (אני חותך אותם ברבעים לאורך ולאחר מכן לעשות אחד או שניים חתכים לרוחב). אתה צריך בערך 1 1/2 כוסות של תותים קצוצים.
מפזרים סוכר לבן וחומץ בלסמי. מערבבים בעדינות כדי לצפות את התותים עם הסוכר והחומץ.
מחממים תנור, מכינים מאפין פח: מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים תנור ל 204°. מכינים מאפין פח 12 היטב על ידי ציפוי עם חמאה או בטנה עם כוסות מאפין נייר.
לטאטא יחד בקערה בינונית את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, פלפל שחור טחון דק, וקינמון.
מוסיפים את הביצים, חמאה מומסת, סוכר חום ותמצית וניל לתערובת שיבולת השועל והיוגורט. מערבבים עד רק incorporated.
מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת שיבולת שועל: להשתמש בכפית עץ כדי לערבב בעדינות את תערובת הקמח לתוך שיבולת השועל. מערבבים עד רק incorporated והקמח הוא רטוב. אל תתערבב יותר מדי! או המאפינס שלך יהיה בסופו של דבר גומי. הבלילה צריכה להיות גושית למדי, לא חלקה.
מקפלים בעדינות את התותים, כולל כל אחד מהנוזל הממותק שהתותים ישבו בו.
הבלילה באופן שווה לתוך בארות הפח מאפין או כוסות.
אופים ב 204° עד צמרות הם השחמה ואת מאפין קופץ בחזרה כאשר אתה בעדינות ללחוץ על החלק העליון עם קצות האצבעות שלך, על 20 דקות. שיפוד במבוק או מתכת מוכנס למרכז צריך לצאת נקי.
בואו מגניב במשך כמה דקות בקופסת המאפין לפני הסרת לשרת.