מאפינס שיבולת שועל תות הוא ארוחת בוקר המגישה 12. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש סודה לשתיה, ביצים, מלח, וקינמון. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-1285 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מאפינס שיבולת שועל תות, מאפינס שיבולת שועל תות, ו מאפינס שיבולת שועל ריבס תות.
הוראות
1
מערבבים את שיבולת השועל ויוגורט רגיל יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט רגיל
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
Prep ואז לצנן תותים עם סוכר בלסמי: לשטוף וליבות התותים. בערך קוצצים את התותים (אני חותך אותם ברבעים לאורך ולאחר מכן לעשות אחד או שניים חתכים לרוחב). אתה צריך בערך 1 1/2 כוסות של תותים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מניחים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים סוכר לבן וחומץ בלסמי. מערבבים בעדינות כדי לצפות את התותים עם הסוכר והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מחממים תנור, מכינים מאפין פח: מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים תנור ל 204°. מכינים מאפין פח 12 היטב על ידי ציפוי עם חמאה או בטנה עם כוסות מאפין נייר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לטאטא יחד בקערה בינונית את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, פלפל שחור טחון דק, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את הביצים, חמאה מומסת, סוכר חום ותמצית וניל לתערובת שיבולת השועל והיוגורט. מערבבים עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שיבולת שועל
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/4 כוס יוגורט תות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת שיבולת שועל: להשתמש בכפית עץ כדי לערבב בעדינות את תערובת הקמח לתוך שיבולת השועל. מערבבים עד רק incorporated והקמח הוא רטוב. אל תתערבב יותר מדי! או המאפינס שלך יהיה בסופו של דבר גומי. הבלילה צריכה להיות גושית למדי, לא חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
9
מקפלים בעדינות את התותים, כולל כל אחד מהנוזל הממותק שהתותים ישבו בו.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
10
הבלילה באופן שווה לתוך בארות הפח מאפין או כוסות.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
11
אופים ב 204° עד צמרות הם השחמה ואת מאפין קופץ בחזרה כאשר אתה בעדינות ללחוץ על החלק העליון עם קצות האצבעות שלך, על 20 דקות. שיפוד במבוק או מתכת מוכנס למרכז צריך לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
בואו מגניב במשך כמה דקות בקופסת המאפין לפני הסרת לשרת.