מאפינס תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס תפוחים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, פקאן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מאפינס תפוחים מתובלים עם זיגוג קינמון תפוח, מאפינס תפוחים מתובלים עם זיגוג קינמון תפוח, ו לחמניות? רולס? מאפינס? לחם מכונת אפל לחמניות ארוחת בוקר מאפינס.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מעיל מחבת מאפין סטנדרטי 12 קיבולת עם ספריי בישול.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הפקאן, 2 כפות של הסוכר החום והקינמון.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את כל המטרה קמח חיטה מלאה, סודה לשתייה ומלח.
בקערה גדולה, לטאטא את הנותרים 3/4 כוס סוכר ושמן עד בשילוב.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, לטאטא היטב לאחר כל תוספת.
לטאטא בתערובת הקמח בשתי קבוצות, לסירוגין עם חלב החמאה.
להקציף רק עד בשילוב. מערבבים בעדינות את חתיכות התפוח.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת מאפין מוכן ומפזרים את תערובת פקאן. הקש על המחבת על הדלפק כמה פעמים כדי להסיר כל בועות אוויר.
אופים עד מפרט עץ מוכנס במרכז אחד המאפינס יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
בואו להתקרר על מתלה תיל במשך 15 דקות. תריץ סכין סביב המאפינס כדי לשחרר אותם ולהתיר אותם. מגניב לגמרי על המדף.