מאפינס תפוחים מחיטה מלאה הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 12 מנות. ארוחת בוקר זו מכילה 144 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. תמורת 24 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 29 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . גשו לסופר וקנו תפוחים, קמח, דבש ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 57% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מאפינס מחיטה תפוחים , מאפינס תפוחים מחיטה מלאה ומאפינס תפוזים מחיטה מלאה .
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית מאפינס אחת של 12 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
(זנב ו/או טופר)
2
מקציפים קלות חלבונים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
3
בקערה נפרדת מערבבים היטב את החומרים היבשים.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישה
4
בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים. מקפלים בעדינות פנימה חלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישה
5
מוסיפים לחומרים היבשים. מערבבים עד שבקושי נרטב. הבלילה תהיה גושית.