מאצ'ה-מקרון גלידת כריכים ללא גלוטן, חלב חינם, ו קינוח. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-45 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו אבקת מאצ' ה, סוכר ' ממתקים, בתוספת 2 כפות שקדים טחונים, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כריכי גלידה שקדים Macaron, שבוע מקרון: מי ורדים ווניל מקרון, ו שבוע מקרון: מרציפן מקרון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-275 וממקמים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. במעבד מזון, מערבבים את השקדים הטחונים עם אבקת המאצ' ה והסוכר של המאכלים ומעבדים אותם עד לקבלת הקנס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
מאצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
ועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים 2 של החלבונים ביצה תמצית שקדים תהליך להדביק. לגרד את הדבק לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בסיר קטן, לשלב את הסוכר מגורען עם המים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הסירופ מגיע 225 (שלב כדור רך) על מדחום ממתקים. בינתיים, בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המקצף, להכות את הנותרים 2 חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. עם המכונה במהירות בינונית גבוהה, טפטוף בהדרגה סירופ סוכר חם להכות את מרנג עד שהוא נוקשה, מבריק ופשוט חם למגע, על 4 דקות. באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל את מרנג לתוך ממרח מאצ ' ה-שקדים עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
ממרח שקדים
סם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מאצ ' ה
3 תותים קפואים ללא סוכר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כף מרנג לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 3/4 אינץ'. צינור על עשרה 2 1/2 אינץ ' סיבובים של מרנג על כל אחד גיליונות אפייה מוכן. באמצעות קצה אצבע רטוב, בזהירות להחליק את צמרות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
תנו למקרונים לעמוד חשופים במשך 15 עד 20 דקות; זה יעשה את המשטחים מבריקים ופריכים.
6
אופים את המקרונים במשך 30 דקות, עד שהחולצה והתחתית יבשים ופריכים; הזיזו את סדיני האפייה מלמעלה למטה ומלפנים לאחור באמצע האפייה. Prop דלת התנור לפתוח כמה סנטימטרים ולתת macarons מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
עבודה בקבוצות, סקופ 10 תלוליות 2-כפות של כל גלידה על גיליון נייר שעווה. באמצעות מרית, קל לשטח את הגלידה כריך כף כל אחד גלידת וניל תה ירוק בין 2 macarons; הקש קל מאוד לסגור.
מרכיבים שתצטרך
תה ירוק
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O