קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו

מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פלפל קאיין, פלחי ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: מאת ג'יליאן מייקלס מאסטר מטבוליזם שלך ספר בישול: מאפינס בננה אוכמניות, מאהי דג טאקו עם צ'יפוטלה סלסה מנגו, ו מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי.

הוראות

1
בקערה בינונית, להקציף יחד 2 כפות של מיץ לימון, 2 כפות של מיץ תפוזים, שום, אבקת צ ' ילי, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את הדג ומערבבים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
תן לעמוד לפחות 10 דקות, או לכסות ולמקם במקרר עד 4 שעות. בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את המנגו, בצל, כוסברה, צ ' ילה, ונותר 1 כף כל סיד ומיץ תפוזים. מערבבים בעדינות עד משולב היטב. מניחים בצד במקרר אם אתה משרה את הדגים יותר מכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות לפני ההגשה. במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הדג ואת המרינדה שלה ומבשלים 3 עד 4 דקות, פונה לעתים קרובות, עד הדג הוא אטום. בעוד הדג מבשל, לעטוף את טורטיות במגבות נייר לח מיקרוגל על כוח גבוה במשך 30 שניות. מקפלים בעדינות את האבוקדו לתערובת המנגו. מחלקים את הדגים באופן שווה בין טורטיות. מחלקים את תערובת המנגו בין טאקו, כפית אותו על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
6
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.