מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פלפל קאיין, פלחי ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: מאת ג'יליאן מייקלס מאסטר מטבוליזם שלך ספר בישול: מאפינס בננה אוכמניות, מאהי דג טאקו עם צ'יפוטלה סלסה מנגו, ו מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי.
הוראות
1
בקערה בינונית, להקציף יחד 2 כפות של מיץ לימון, 2 כפות של מיץ תפוזים, שום, אבקת צ ' ילי, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 תות, קלוף
צרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את הדג ומערבבים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
תן לעמוד לפחות 10 דקות, או לכסות ולמקם במקרר עד 4 שעות. בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את המנגו, בצל, כוסברה, צ ' ילה, ונותר 1 כף כל סיד ומיץ תפוזים. מערבבים בעדינות עד משולב היטב. מניחים בצד במקרר אם אתה משרה את הדגים יותר מכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות לפני ההגשה. במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הדג ואת המרינדה שלה ומבשלים 3 עד 4 דקות, פונה לעתים קרובות, עד הדג הוא אטום. בעוד הדג מבשל, לעטוף את טורטיות במגבות נייר לח מיקרוגל על כוח גבוה במשך 30 שניות. מקפלים בעדינות את האבוקדו לתערובת המנגו. מחלקים את הדגים באופן שווה בין טורטיות. מחלקים את תערובת המנגו בין טאקו, כפית אותו על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תלת עצות, גזוז
1/2 קילו חזה הודו
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.