קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות16
ציון בריאות4
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
פירמידות מזון מתרבויות שונות
פירמידות מזון מתרבויות שונות
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות

מבית כפרי פולני Pierogi מטבח עם מילוי תפוחי אדמה, גבינה, בייקון ואפונה

מבית כפרי פולני Pierogi מטבח עם מילוי תפוחי אדמה, גבינה, בייקון ואפונה
מתוך Pierogi של בית כפרי פולני עם תפוחי אדמה, גבינה, בייקון, ואפונה מילוי עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 302 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה, בצק פירוגי, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח, מבית כפרי פולני הכרוב האדום של המטבח עם חמוציות, ו מבית כפרי פולני פטריות בר מבושלות פעמיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק pierogi: על משטח עבודה נקי, תלוש את הקמח ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2
מוסיפים את הביצה, שמן צמחי ומלח לבאר ומכים בזהירות יחד עם מזלג מבלי לשלב את הקמח. המשך ערבוב עם כף עץ, הוספת כמויות קטנות של מים חמים, בהדרגה לשלב את הקמח. רק להוסיף את החלק הבא של מים כאשר האחרון כבר מעורבב היטב עם הקמח ואת התערובת הפכה יבשה. לאחר שהבצק החל להיווצר, לאבד את הכף וללוש את הבצק עם הידיים. להפסיק להוסיף מים פעם כל הקמח כבר משולב בצק רך נוצר (זה לא צריך להרגיש רטוב או דביק—אם זה עושה, להוסיף קצת יותר קמח).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
תפוס טיימר מטבח ולהגדיר אותו במשך 8 דקות. להמשיך ללוש את הבצק עד טיימר יוצא, לאבק את משטח העבודה עם קמח לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק. זה צריך להיות חלק וגמיש. הפוך קערה על הבצק ולתת לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול מלא מים, להביא לרתיחה, ולהמשיך רותחים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מטגנים את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את הבייקון מבושל ולנקז על מגבות נייר, אבל לשמור 1 או 2 כפות של השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל הטחון ומבשלים בשומן הבייקון עד שהוא רך ומשחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל עד האפונה מבושלים רק, על 2 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
להתפורר בייקון ולהוסיף אותו לקערה עם תפוחי אדמה, יחד עם הגבינה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומועכים את המרכיבים יחד. אנו משתמשים במערבל יד להגדיר במהירות נמוכה. אתה יכול להשתמש במעבד מזון אם אתה רוצה, אבל להיזהר לא overprocess: התערובת צריכה להיות קצת גבשושי—לא שמנת חלקה. מקפלים את האפונה ובצל טחון. טעם ונכון לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כדי למלא ולבשל את pierogi: להביא סיר גדול של מלוח למים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות עד כ 1/8 אינץ '(3 מ " מ) עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
חותכים מעגלים 2 עד 3 אינץ '(5 עד 7.5 ס " מ) בקוטר עם או שולי כוס או חותך עוגיות. כפית על 1 כף של מילוי במרכז כל אחד, ולקפל את הבצק על המילוי כדי להפוך חצי מעגל. (לא overfill, או pierogi יהיה קשה לאטום.) מקמט את הקצוות עם האצבעות שלך או את הקוצים של מזלג כך שהם אטומים היטב (לצנן את הקצוות הראשון במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
11
בינתיים, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני באותו מחבת השתמשת בצל טחון. מבשלים את הבצל פרוס עד רך וחום. אל תבשל אותם מהר מדי; זה צריך לקחת 20 דקות בערך. להפחית את החום נמוך במידת הצורך. כאשר נעשה, להפריש ולשמור אותם חמים. אתה יכול לכסות אותם בנייר כסף ולמקם בתנור מתחמם, או תנור על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מרתיחים את pierogi בקבוצות, במשך 5 דקות לאחר שהם צפו על פני המים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
13
הסר מהמים עם כפית מחוררת ולהניח בצד על צלחת גדולה או מגש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
14
במחבת גדולה, ממיסים את 3 כפות החמאה הנותרות על חום בינוני-גבוה וחומים קלות את הפירוגי המבושל בקבוצות—כמה שיתאים במחבת ללא צפיפות, הופכים פעם אחת ומוסיפים עוד חמאה למחבת במידת הצורך בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מעבירים למגש חם.
16
יוצקים את הבצלים המבושלים על צמרות pierogi המטוגן ומגישים עם קערה של שמנת חמוצה בצד עבור אלה שרוצים לדוש חלק מזה על, מדי.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך