מבית כפרי פולני Pierogi מטבח עם מילוי תפוחי אדמה, גבינה, בייקון ואפונה
מתוך Pierogi של בית כפרי פולני עם תפוחי אדמה, גבינה, בייקון, ואפונה מילוי עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 302 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה, בצק פירוגי, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח, מבית כפרי פולני הכרוב האדום של המטבח עם חמוציות, ו מבית כפרי פולני פטריות בר מבושלות פעמיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הבצק pierogi: על משטח עבודה נקי, תלוש את הקמח ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
מוסיפים את הביצה, שמן צמחי ומלח לבאר ומכים בזהירות יחד עם מזלג מבלי לשלב את הקמח. המשך ערבוב עם כף עץ, הוספת כמויות קטנות של מים חמים, בהדרגה לשלב את הקמח. רק להוסיף את החלק הבא של מים כאשר האחרון כבר מעורבב היטב עם הקמח ואת התערובת הפכה יבשה. לאחר שהבצק החל להיווצר, לאבד את הכף וללוש את הבצק עם הידיים. להפסיק להוסיף מים פעם כל הקמח כבר משולב בצק רך נוצר (זה לא צריך להרגיש רטוב או דביק—אם זה עושה, להוסיף קצת יותר קמח).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
תפוס טיימר מטבח ולהגדיר אותו במשך 8 דקות. להמשיך ללוש את הבצק עד טיימר יוצא, לאבק את משטח העבודה עם קמח לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק. זה צריך להיות חלק וגמיש. הפוך קערה על הבצק ולתת לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול מלא מים, להביא לרתיחה, ולהמשיך רותחים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מטגנים את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את הבייקון מבושל ולנקז על מגבות נייר, אבל לשמור 1 או 2 כפות של השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל הטחון ומבשלים בשומן הבייקון עד שהוא רך ומשחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל עד האפונה מבושלים רק, על 2 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
להתפורר בייקון ולהוסיף אותו לקערה עם תפוחי אדמה, יחד עם הגבינה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומועכים את המרכיבים יחד. אנו משתמשים במערבל יד להגדיר במהירות נמוכה. אתה יכול להשתמש במעבד מזון אם אתה רוצה, אבל להיזהר לא overprocess: התערובת צריכה להיות קצת גבשושי—לא שמנת חלקה. מקפלים את האפונה ובצל טחון. טעם ונכון לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
כדי למלא ולבשל את pierogi: להביא סיר גדול של מלוח למים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות עד כ 1/8 אינץ '(3 מ " מ) עבה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
10
חותכים מעגלים 2 עד 3 אינץ '(5 עד 7.5 ס " מ) בקוטר עם או שולי כוס או חותך עוגיות. כפית על 1 כף של מילוי במרכז כל אחד, ולקפל את הבצק על המילוי כדי להפוך חצי מעגל. (לא overfill, או pierogi יהיה קשה לאטום.) מקמט את הקצוות עם האצבעות שלך או את הקוצים של מזלג כך שהם אטומים היטב (לצנן את הקצוות הראשון במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
11
בינתיים, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני באותו מחבת השתמשת בצל טחון. מבשלים את הבצל פרוס עד רך וחום. אל תבשל אותם מהר מדי; זה צריך לקחת 20 דקות בערך. להפחית את החום נמוך במידת הצורך. כאשר נעשה, להפריש ולשמור אותם חמים. אתה יכול לכסות אותם בנייר כסף ולמקם בתנור מתחמם, או תנור על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מרתיחים את pierogi בקבוצות, במשך 5 דקות לאחר שהם צפו על פני המים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
13
הסר מהמים עם כפית מחוררת ולהניח בצד על צלחת גדולה או מגש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
14
במחבת גדולה, ממיסים את 3 כפות החמאה הנותרות על חום בינוני-גבוה וחומים קלות את הפירוגי המבושל בקבוצות—כמה שיתאים במחבת ללא צפיפות, הופכים פעם אחת ומוסיפים עוד חמאה למחבת במידת הצורך בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מעבירים למגש חם.
16
יוצקים את הבצלים המבושלים על צמרות pierogi המטוגן ומגישים עם קערה של שמנת חמוצה בצד עבור אלה שרוצים לדוש חלק מזה על, מדי.