קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות16
ציון בריאות4
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
פירמידות מזון מתרבויות שונות
פירמידות מזון מתרבויות שונות
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות

מבית כפרי פולני Pierogi מטבח עם מילוי תפוחי אדמה, גבינה, בייקון ואפונה

מבית כפרי פולני Pierogi מטבח עם מילוי תפוחי אדמה, גבינה, בייקון ואפונה
מתוך Pierogi של בית כפרי פולני עם תפוחי אדמה, גבינה, בייקון, ואפונה מילוי עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 302 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה, בצק פירוגי, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח, מבית כפרי פולני הכרוב האדום של המטבח עם חמוציות, ו מבית כפרי פולני פטריות בר מבושלות פעמיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק pierogi: על משטח עבודה נקי, תלוש את הקמח ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2
מוסיפים את הביצה, שמן צמחי ומלח לבאר ומכים בזהירות יחד עם מזלג מבלי לשלב את הקמח. המשך ערבוב עם כף עץ, הוספת כמויות קטנות של מים חמים, בהדרגה לשלב את הקמח. רק להוסיף את החלק הבא של מים כאשר האחרון כבר מעורבב היטב עם הקמח ואת התערובת הפכה יבשה. לאחר שהבצק החל להיווצר, לאבד את הכף וללוש את הבצק עם הידיים. להפסיק להוסיף מים פעם כל הקמח כבר משולב בצק רך נוצר (זה לא צריך להרגיש רטוב או דביק—אם זה עושה, להוסיף קצת יותר קמח).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
תפוס טיימר מטבח ולהגדיר אותו במשך 8 דקות. להמשיך ללוש את הבצק עד טיימר יוצא, לאבק את משטח העבודה עם קמח לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק. זה צריך להיות חלק וגמיש. הפוך קערה על הבצק ולתת לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול מלא מים, להביא לרתיחה, ולהמשיך רותחים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מסננים ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מטגנים את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את הבייקון מבושל ולנקז על מגבות נייר, אבל לשמור 1 או 2 כפות של השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל הטחון ומבשלים בשומן הבייקון עד שהוא רך ומשחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל עד האפונה מבושלים רק, על 2 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
להתפורר בייקון ולהוסיף אותו לקערה עם תפוחי אדמה, יחד עם הגבינה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומועכים את המרכיבים יחד. אנו משתמשים במערבל יד להגדיר במהירות נמוכה. אתה יכול להשתמש במעבד מזון אם אתה רוצה, אבל להיזהר לא overprocess: התערובת צריכה להיות קצת גבשושי—לא שמנת חלקה. מקפלים את האפונה ובצל טחון. טעם ונכון לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
כדי למלא ולבשל את pierogi: להביא סיר גדול של מלוח למים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות עד כ 1/8 אינץ '(3 מ " מ) עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
חותכים מעגלים 2 עד 3 אינץ '(5 עד 7.5 ס " מ) בקוטר עם או שולי כוס או חותך עוגיות. כפית על 1 כף של מילוי במרכז כל אחד, ולקפל את הבצק על המילוי כדי להפוך חצי מעגל. (לא overfill, או pierogi יהיה קשה לאטום.) מקמט את הקצוות עם האצבעות שלך או את הקוצים של מזלג כך שהם אטומים היטב (לצנן את הקצוות הראשון במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
11
בינתיים, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני באותו מחבת השתמשת בצל טחון. מבשלים את הבצל פרוס עד רך וחום. אל תבשל אותם מהר מדי; זה צריך לקחת 20 דקות בערך. להפחית את החום נמוך במידת הצורך. כאשר נעשה, להפריש ולשמור אותם חמים. אתה יכול לכסות אותם בנייר כסף ולמקם בתנור מתחמם, או תנור על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
מרתיחים את pierogi בקבוצות, במשך 5 דקות לאחר שהם צפו על פני המים.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
הסר מהמים עם כפית מחוררת ולהניח בצד על צלחת גדולה או מגש.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
14
במחבת גדולה, ממיסים את 3 כפות החמאה הנותרות על חום בינוני-גבוה וחומים קלות את הפירוגי המבושל בקבוצות—כמה שיתאים במחבת ללא צפיפות, הופכים פעם אחת ומוסיפים עוד חמאה למחבת במידת הצורך בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מעבירים למגש חם.
16
יוצקים את הבצלים המבושלים על צמרות pierogi המטוגן ומגישים עם קערה של שמנת חמוצה בצד עבור אלה שרוצים לדוש חלק מזה על, מדי.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)