קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו-Palottine

מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו-Palottine
לבשל את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו Palottine עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 482 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו קמח סולת, עגבניות, עגל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מבשלים את הספר: Farfalle Abruzzese עם עגל, פורצ'יני, תרד, לבשל את הספר: Anellini alla Pecorara, ו לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ראגו all ' Abruzzese: לחמם את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול או סיר כבד-תחתית אחרים להציב מעל חום בינוני. מתבלים את חתיכות הבשר עם מעט מלח ופלפל ומוסיפים אותם לסיר. חום במשך 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להפוך את החלקים כדי חום בצד השני, עוד 3 עד 4 דקות. המשך לחמם את הבשר עד שהוא צרוב יפה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר את החתיכות לצלחת עמוקה או קערה. תניח את הסיר בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
להעביר את העגבניות דרך טחנת מזון מצויד בדיסק עם החורים הקטנים ביותר. זרוק את המוצקים. שים את העגבניות חרוטות בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
להחזיר את הסיר לחום בינוני ולהוסיף שמן זית כתית. מערבבים את הבצל, להפחית את החום בינוני נמוך, ו sauté במשך כ 5 דקות, או עד הבצל הוא מבריק ומתחיל לרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
יוצקים את העגבניות, להעלות את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להחזיר את הבשר לסיר ולהפחית את החום בינוני נמוך או נמוך כדי לשמור על רתיחה עדינה. מכסים חלקית ולתת לרוטב להתבשל, ערבוב זה מעת לעת, במשך כ 3 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד הרוטב מעובה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים התזה או שתיים של מים אם הרוטב מתעבה יותר מדי לפני הבשר נעשה. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
כבה את החימום.
8
הסר את הבשר מן הסיר לפני השימוש ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
לבצק פסטה של ביצים טריות: לערבב את הבצק במעבד המזון: לשים 2 כוסות קמח "00", קמח 1 כפות סולת, מלח ואגוז מוסקט לתוך קערת העבודה ואת הדופק בקצרה לשלב. לשבור את הביצים לתוך קערת העבודה טפטוף ב 1 כף של שמן זית. לעבד את התערובת עד שהוא יוצר פירורים שנראים כמו גושים קטנים. צובטים יחד קצת מהתערובת ומגלגלים אותה. זה אמור ליצור כדור רך. אם התערובת נראית יבשה, טפטוף בשמן 1 כף הנותרים ואת הדופק בקצרה. אם זה נראה רטוב מדי ודביק, להוסיף קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
בצק פסטהבצק פסטה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
הפעל את התערובת החוצה על משטח עבודה נקי זרועים קלות עם קמח סולת ולחץ אותו יחד עם הידיים כדי ליצור כדור מחוספס. ללוש את הבצק: באמצעות כף היד שלך, לדחוף את הבצק בעדינות אך בתקיפות ממך, ולאחר מכן לקפל אותו אליך. סובב את הבצק רבע סיבוב, וחזור על תנועת הדחיפה והקיפול. המשיכו ללוש במשך מספר דקות עד שהבצק יהיה חלק ומשיי. צור אותו לכדור ולעטוף אותו בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
תן לבצק לנוח בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני שהוא מותח אותו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
שלב 2 1/4 כוסות "00" קמח, קמח 1 כפות סולת, מלח, אגוז מוסקט על משטח עבודה נקי וערימה לתוך תלולית. הפוך באר במרכז התל, ולשבור את הביצים לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
טפטוף 1 כף של שמן זית לתוך הבאר. עם מזלג, לשבור את החלמונים ביצה לטאטא יחד את הביצים ושמן. באמצעות המזלג, בהדרגה לצייר את הקמח מהקיר הפנימי של הבאר לתערובת הביצה עד שיש לו עקביות batterlike. לעבוד בזהירות, כך שאתה לא לשבור את הקיר של קמח, גרימת תערובת הביצה נגמר ודברים כדי לקבל מבולגן. (אם זה קורה, לא להיבהל; פשוט להשתמש בכפות הידיים כדי לגרוף את תערובת הביצים ולעבוד אותו בחזרה לתוך הקמח.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
עכשיו, להשתמש בידיים שלך לצייר את הקיר שנותר של קמח על תערובת ביצה מעובה ולהתחיל לערבב אותו ללוש אותו. באמצעות כף היד שלך, לדחוף את הבצק בעדינות אך בתקיפות ממך, ולאחר מכן לקפל אותו אליך. סובב את הבצק רבע סיבוב, וחזור על תנועת הדחיפה והקיפול. השתמש במגרדת בצק כדי לעקור כל חתיכות דבוקות למשטח העבודה. הבצק יתחיל כמו מסה שאגי אבל בסופו של דבר יהפוך חלק כמו שאתה ללוש אותו על פני כמה דקות. אתה לא יכול להשתמש בכל הקמח על משטח העבודה. כאשר הבצק חלק ומשיי, צור אותו לכדור ולעטוף אותו בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
תן לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני מתיחה אותו.
5
מתיחת הבצק: להגדיר את מכונת הפסטה שלך עם הגלילים על ההגדרה הרחבה ביותר (#1 על מכונת אטלס מרקטו הסטנדרטית שלי). פזר מעט קמח סולת על משטח העבודה סביב המכונה ויש לי יותר על היד עבור זליפה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6
חותכים את הבצק לארבעה חלקים שווים, ולעטוף מחדש שלושה חלקים. ללוש את החתיכה שנותרה בקצרה על משטח העבודה. לאחר מכן, באמצעות מערוך או לטפוח אותו עם העקב של היד שלך, טופס את הבצק לתוך אליפסה 3 עד 4 ארוך על 3 רחב. להאכיל את הבצק דרך רולים של מכונת הפסטה, ולאחר מכן להניח את הרצועה על משטח העבודה. מקפלים את הבצק לשלישים, כמו קיפול מכתב עסקי, מפזרים קצת סולת, ולהעביר אותו דרך הגלילים שוב.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
חזור על תהליך הקיפול והתגלגל עוד כמה פעמים, עד רצועת הבצק חלקה. להזיז את הגדרת רולר אל החריץ הצר הבא ולהאכיל את רצועת הבצק דרך ההגדרה פעמיים, מפזרים אותו עם קצת סולת בכל פעם כדי לשמור על זה מלהידבק ולאחר מכן להעביר את החריץ אל ההגדרה הבאה. המשך להעביר את הבצק דרך הגלילים פעמיים על כל הגדרה, עד שמתחת אותו לעובי המתאים. זה יהיה תלוי איזה לחתוך אתה עושה, כדי להיות בטוח לקרוא בעיון את המתכונים וההוראות בודדים לחיתוך הצורות השונות. רוב המתכונים, כולל אלה עבור רביולי לזניה, קוראים למתוח את הבצק דק מאוד-על 1/16 ב-אם כי כמה חתכים דורשים גיליון עבה יותר. על המכונה שלי, עובר את הבצק דרך הגדרת רולר הצרה השנייה (#
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מייצר גיליון פסטה דק מאוד, אז אני בדרך כלל לא למתוח בעבר הגדרה זו.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
ברגע שמתחת את חתיכת הבצק שלך (זה יהיה סרט ארוך למדי, תלוי כמה דק שמתחת אותו), להניח אותו על משטח מאובק סולת ולכסות אותו קלות עם ניילון לעטוף בזמן שאתה למתוח את הנותרים 3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
שים את העגל, מלח, אגוז מוסקט וביצה בקערה ומערבבים יחד ביסודיות (אני משתמש בידיים שלי). עם האצבעות שלך, לצבוט חתיכה קטנה מאוד של התערובת לגלגל אותו לכדור קטן—לא הרבה יותר גדול חומוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את כדורי הבשר על מגש נקי או מגש. חזור עד שיש לך התגלגל כל תערובת עגל לתוך כדורי בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
יוצקים את שמן הירקות לעומק של 1/4 במחבת, מניחים על חום בינוני גבוה, וחום עד 191° על מדחום עמוק טיגון. אם אין לך מדחום, בזהירות טיפה קציצה לתוך השמן החם; אם הוא רוחש על קשר, השמן מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים מגש מרופד בשכבה כפולה של מגבות נייר או שקית נייר חומה גדולה, רגילה ליד התנור.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
בזהירות להוסיף את כדורי הבשר לשמן החם, עובד בקבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת. מטגנים אותם, הופכים אותם מעת לעת עם מרית, כף מחוררת, או אפילו מזלג, במשך כ 4 דקות, או עד שהם משחימים קלות. השתמש בכפית מחוררת או רחפן כדי להסיר את כדורי הבשר למגש מוכן. חזור עד שכל כדורי הבשר מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
תעביר את כדורי הבשר לסיר עם ראגו. להחזיר את הרוטב לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ולשמור את הרוטב על רתיחה נמוכה מאוד בזמן שאתה מבשל את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
להביא סיר גדול מאוד או קומקום של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות. בזהירות טיפה כל "קן" maccheroni לתוך המים הרותחים ומערבבים להפריד את הגדילים. מכסים את הסיר עד שהמים חוזרים לרתיחה, ואז לחשוף ולבשל רק כמה דקות, או עד מאוד אל דנטה. תטעם גדיל כדי לוודא שהוא לא מבושל מספיק.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
להחזיר את הפסטה סחוטה לסיר וכפית על שני שלישים מהרוטב על זה. בעדינות לזרוק את הפסטה ורוטב לשלב ביסודיות, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מעבירים את הפסטה לבושה לקערת מנה מחוממת או קערות בודדות רדודות וכפית את הרוטב שנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מפזרים קצת פרמזן ומגישים מיד. להעביר גבינה נוספת ליד השולחן, יחד עם קערה קטנה של צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צ'אק צלי בקר ללא עצמות, לחתוך ל 4 חתיכות שוותצ'אק צלי בקר ללא עצמות, לחתוך ל 4 חתיכות שוות8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כתף חזיר ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוותכתף חזיר ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוות1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות3תוספת זחליםקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר00 00 " קמח או כל מטרה לא ספוגה340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כתף כבש ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוותכתף כבש ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוות1צביטהקורט אגוז מוסקט מגורד טריקורט אגוז מוסקט מגורד טרי12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8שרימפס וורידיםפרמזן מגורר טרי-גבינת רג'יאנו להגשהפרמזן מגורר טרי-גבינת רג'יאנו להגשה8שרימפס וורידיםצ'ילי מיובש שלם או פתיתי פלפל אדום להגשהצ'ילי מיובש שלם או פתיתי פלפל אדום להגשה1חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובחמלח ים משובח12 כפיות אבקת שוםקמח סולת, ועוד לאבק את משטח העבודה ואת הבצקקמח סולת, ועוד לאבק את משטח העבודה ואת הבצק8שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון1קילוגרםעגבניות שימורים שלמות או חתוכות לקוביות, עם המיץ שלהם (על 7 1/2 כוסות)עגבניות שימורים שלמות או חתוכות לקוביות, עם המיץ שלהם (על 7 1/2 כוסות)1בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק