תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Mallowmores. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סודה לשתיה, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Mallowmores, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: עוגת פריטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מעיל מחבת 9 x 13 אינץ ' עם ספריי nonstick, בשורה התחתונה עם נייר קלף לחתוך כדי להתאים, ולאחר מכן לרסס את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים 1/2 כוס המים לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מפזרים את הג 'לטין על המים ומניחים בצד במשך 5 דקות כדי לרכך את הג' לטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
שים את הסוכר, סירופ תירס, המים הנותרים 1/3 כוס מים, ואת המלח בסיר בינוני ומערבבים לשלב. צרף מדחום ממתקים ומבשל על חום בינוני עד שהוא מגיע 116°.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר מהחום וקצף בג ' לטין הרך עד מומס. לכסות את הסיר ולהשאיר על הכיריים עם המבער כבוי, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
בקערה נקייה, ללא שומן של מערבל לעמוד, מקציפים את החלבונים ביצה על מהירות נמוכה באמצעות מצורף שוט חוט עד קצף.
מוסיפים את הקרם של טרטר, הופכים את המהירות לגובה בינוני, ומצליפים עד לקבלת פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
8
יוצקים זרם דק, יציב של סירופ סוכר ישירות מעל מרנג עם המיקסר פועל. אל תשפוך שום על השוט או הצדדים של הקערה. מקציפים את הקצפת עד מגניב למגע, זה יכול לקחת 5 דקות או יותר. מקציפים את הוניל. המרשמלו צריך להיות עבה ומבריק וליצור פסגות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
סם ג
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מיד להפיץ את המרשמלו במחבת מוכן עם מרית אופסט, לחיצה למטה לתוך הפינות להחליק את החלק העליון. בעדינות אבק העליון עם פורניר דק של קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 6 שעות או לילה.
11
מפזרים פיסת קלף עם עמילן תירס, מריצים מרית ציפוי סביב קצוות המרשמלו, והופכים אותה על גבי הקלף. מקלפים את הקלף מהמרשמלו אם הוא משתחרר מהמחבת. השתמש סכין ארוך, חד, דק להב לחתוך את המרשמלו לארבעים 1 1/2 אינץ ' ריבועים (8 x 5). המרשמלו שלי לשמש באופן מיידי, או שהם עשויים להיות מאוחסנים, ובמקרה זה לזרוק עם כמה קורנפלור כדי למנוע מהם דבק אחד לשני. אחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום למשך עד 3 ימים לפני הרכבת העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
קו 2 מחבתות ג ' לי רול עם נייר קלף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
13
לטאטא את הקמח, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה קטנה לאוורר ולשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
בקערה של מערבל לעמוד, להכות את החמאה עם מצורף ההנעה שטוח על מהירות בינונית גבוהה עד שמנת, על 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר והדבש וממשיכים להכות עד שמנת, על 3 דקות יותר. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוק
16
מוסיפים את תערובת הקמח בשתי תוספות, לסירוגין עם החלב. להתחיל ולסיים עם תערובת הקמח ולהכות עד בשילוב. קמח קל משטח העבודה שלך.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
17
מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ 'וחותכים את העוגיות בריבועים 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
18
להעביר את העוגיות למחבתות מוכנות, ריווח אותם 1 אינץ ' זה מזה. לאסוף בעדינות את הבצק הנוסף ולחתוך כמה שיותר עוגיות ככל האפשר. מקררים עם התנור מתחמם מראש. מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור. מחממים התנור ל 177°. בעוד התנור מתחמם, ודא כי מרשמלו מוכנים לשימוש. אם הם היו מצופה עמילן תירס, לנער אותם בעדינות כדי להסיר כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
אופים את grahams במשך 12 עד 14 דקות, או עד עוגיות יבש למגע אבל עדיין יש קצת קפיץ אליהם. אל תאפה עד קריספ. הצבע שלהם בקושי ישתנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
מניחים את המחבתות על מדפים ומיד, בעוד העוגיות עדיין חמות, מניחים מרשמלו על גבי כל אחד. החום של העוגייה יאטום את המרשמלו לעוגייה, וזה חשוב מאוד לצעד טבילת השוקולד הבא. מגניב לחלוטין על המחבתות להגדיר על מדפים.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
21
ממיסים את השוקולד בחלק העליון של דוד כפול או במיקרוגל. שים בקערה צרה ועמוקה. קח עוגייה אחת בכל פעם ותצלול אותה, הצד של המרשמלו למטה, לתוך השוקולד. השוקולד צריך לכסות את המרשמלו לחלוטין, כמו גם את הצדדים של העוגיה. הרם מתוך השוקולד ולנער בעדינות קדימה ואחורה כדי לעודד שוקולד עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
22
הנח את צד העוגיה חזרה על המחבת וחזור עם שאר העוגיות. מקררים בקצרה כדי להגדיר את השוקולד. אחסן בטמפרטורת החדר עד 3 ימים במיכל אטום בשכבות בודדות המופרדות בנייר קלף. לחלופין, הם עשויים להיות בקירור עד 1 שבוע. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.