מבשלים את הספר: אשכולית אודם, אבוקדו, סלט תרד עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 189 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך אבוקדו בשלים היטב, חומץ אורז לא מנוצל, 3 אשכוליות אודם (1 lb. כל), וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו לבשל את הספר: סלט סרטן עם סיד ואבוקדו, לבשל את הספר: שרימפס מרפסת שמים סלט אבוקדו, ו לבשל את הספר: סלט אבוקדו Jícama-עם ויניגרט הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
סדר תרד על צלחות סלט. מסדרים סגמנטים אשכוליות ואבוקדו על תרד.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2
למדוד 3 כפות מיץ אשכוליות (לשמור כל תוספת לשימושים אחרים) לתוך קערה קטנה לטאטא עם חומץ, רוטב דגים, זנגביל, וסוכר להתמזג. רוטב כפית על סלטים.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
רוטב דגים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות