מבשלים את הספר: אשכולית אודם, אבוקדו, סלט תרד עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 189 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך אבוקדו בשלים היטב, חומץ אורז לא מנוצל, 3 אשכוליות אודם (1 lb. כל), וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו לבשל את הספר: סלט סרטן עם סיד ואבוקדו, לבשל את הספר: שרימפס מרפסת שמים סלט אבוקדו, ו לבשל את הספר: סלט אבוקדו Jícama-עם ויניגרט הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
סדר תרד על צלחות סלט. מסדרים סגמנטים אשכוליות ואבוקדו על תרד.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 פלפל ארבול מיובש
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
למדוד 3 כפות מיץ אשכוליות (לשמור כל תוספת לשימושים אחרים) לתוך קערה קטנה לטאטא עם חומץ, רוטב דגים, זנגביל, וסוכר להתמזג. רוטב כפית על סלטים.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
רוטב דגים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה