מבשלים את הספר: ביסקוויטים שקדים
מבשלים את הספר: ביסקוויטים שקדים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בתוספת 1/8 כפית מלח, ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו מבשלים את הספר: לחמניות מאפייה גרנד סנטרל, מבשלים את הספר: ביסקוטי שקדים, ו לבשל את הספר: עוגת שקדים אגוז אורן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 191°. מחסנים שני גיליונות אפייה יחד ומניחים את העליון בנייר קלף. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. באמצעות חורים גדולים על פומפיה תיבת, לגרר את הדבק שקדים ולאחר מכן את החמאה ישירות לתוך החומרים יבשים. עם חותך מאפה, לחתוך את הדבק שקדים ואת החמאה לתוך החומרים היבשים עד כמה גושים בגודל אפונה להישאר. מערבבים את הדובדבנים או שבבי שוקולד מיני.
בקערה קטנה נפרדת, לטאטא יחד את קרם כבד, ביצה, ותמציות. עם מזלג, בהדרגה לערבב מספיק של הנוזל עד התערובת רק מתחיל לבוא יחד, שמירה על 1 כף של הנוזל כדי לצחצח את צמרות של הלחמניות.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קל מאוד לטפוח בעדינות לתוך סיבוב 8 אינץ 'על 1 1/2 אינץ' גבוה. באמצעות סכין שף או מגרד ספסל. חותכים את הבצק עגול ל 8 טריזים.
להעביר את הפרוסות לתבנית האפייה, ריווח הלחמניות לפחות 1 אינץ ' זה מזה. מברשת קלה את צמרות הלחמניות עם תערובת השמורה ביצה שמנת ומפזרים בנדיבות עם סוכר.
אופים בשליש העליון של התנור במשך 15 עד 18 דקות או עד צמרות זהובות.
להעביר את הלחמניות מתלה תיל כדי להתקרר מעט, 3 עד 4 דקות.