קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

מבשלים את הספר: ביסקוויטים שקדים

מבשלים את הספר: ביסקוויטים שקדים
מבשלים את הספר: ביסקוויטים שקדים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בתוספת 1/8 כפית מלח, ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו מבשלים את הספר: לחמניות מאפייה גרנד סנטרל, מבשלים את הספר: ביסקוטי שקדים, ו לבשל את הספר: עוגת שקדים אגוז אורן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°. מחסנים שני גיליונות אפייה יחד ומניחים את העליון בנייר קלף. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. באמצעות חורים גדולים על פומפיה תיבת, לגרר את הדבק שקדים ולאחר מכן את החמאה ישירות לתוך החומרים יבשים. עם חותך מאפה, לחתוך את הדבק שקדים ואת החמאה לתוך החומרים היבשים עד כמה גושים בגודל אפונה להישאר. מערבבים את הדובדבנים או שבבי שוקולד מיני.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפסמיני שוקולד צ ' יפס
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ממרח שקדיםממרח שקדים
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה נפרדת, לטאטא יחד את קרם כבד, ביצה, ותמציות. עם מזלג, בהדרגה לערבב מספיק של הנוזל עד התערובת רק מתחיל לבוא יחד, שמירה על 1 כף של הנוזל כדי לצחצח את צמרות של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קל מאוד לטפוח בעדינות לתוך סיבוב 8 אינץ 'על 1 1/2 אינץ' גבוה. באמצעות סכין שף או מגרד ספסל. חותכים את הבצק עגול ל 8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
שפים סכיןשפים סכין
4
להעביר את הפרוסות לתבנית האפייה, ריווח הלחמניות לפחות 1 אינץ ' זה מזה. מברשת קלה את צמרות הלחמניות עם תערובת השמורה ביצה שמנת ומפזרים בנדיבות עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים בשליש העליון של התנור במשך 15 עד 18 דקות או עד צמרות זהובות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להעביר את הלחמניות מתלה תיל כדי להתקרר מעט, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
מגישים חמים.