מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים
מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, חלמון ביצה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 60 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוגות גבינת עיזים, מבשלים את הספר: בראוניז גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז (מתכונים דומים).
הוראות
Whir שתי ביצים וחלב בבלנדר (רצוי) או מעבד מזון מצויד להב החיתוך עד שמנת.
מוסיפים את הקמח והמלח; מערבבים או מעבדים עד לקבלת חלקה.
גריז קל מחבת nonstick 8 אינץ '(20 ס " מ) עם קצת חמאה על כמה מגבת נייר מרופדת. הגדר את המחבת מעל חום בינוני, לתת לו להתחמם קצת, ואז לשפוך 2 כפות של הבלילה קמח. לסובב ולנער את המחבת כך הבלילה מכסה באופן שווה התחתון שלה. מבשלים עד סט, כ -30 שניות. הפוך את הקרפ, ואז מבשל לעוד 30 שניות בערך, רק עד המשרד.
מעבירים את הקרפ מהמחבת לצלחת או קרש חיתוך; מכסים במגבת מטבח נקייה. חמאה המחבת שוב, להוסיף 2 כפות נוספות של הבלילה, ולהמשיך, חוזר עד בחילה, עד שיש לך 16 קרפים.
עבור המילוי, מערבבים את הגבינה הטרייה או גבינת עיזים רכה, חלמון ביצה, סוכר ווניל בקערה גדולה עד שמנת. הגדר אחד הקרפים על משטח העבודה שלך, תלולית 2 כפיות של תערובת גבינה זו באמצע קרפ, לשטח את המילוי קצת, לקפל את שני הצדדים של קרפ שמאלה וימינה על המילוי, לקפל את התחתונה, החלק הקרוב אליך. עכשיו לגלגל את קרפ ממך, כך שהוא מתקפל לתוך שקית קטנה. הניחו בצד תחת מגבת מטבח נקייה והמשיכו למלא את כל הקרפים.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים 2 כפות של החמאה וכמחצית הבלינצ ' ס. מטגנים אותם משני הצדדים עד קריספ וחום, על 4 דקות בסך הכל, הופך פעם אחת.
מעבירים אותם למגש הגשה, מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות למחבת, ומטגנים את השאר.