מבשלים את הספר: בצק הפיצה של ננסי סילברטון
לבשל את הספר: בצק הפיצה של ננסי סילברטון הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עוד שמן, מי ברז חמים, שמרים דחוסים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו כריך ארוחת הבוקר של ננסי סילברטון, Budino ריבת החמאה של ננסי סילברטון, ו עוגת ג'ינג'ר חמוציות הפוכה - 50 נשים משחתות במזון-ננסי סילברטון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הספוג, לשים 15 אונקיות של המים ואת השמרים בקערת מערבל עומד ולתת לו לשבת במשך כמה דקות כדי להמיס את השמרים.
מוסיפים 13 אונקיות של קמח הלחם, קמח השיפון ונבט החיטה. מערבבים עם כף עץ כדי לשלב את החומרים. לעטוף את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ולעטוף בחוזקה את היקף הקערה עם חוט מטבח או פיסת פלסטיק אחרת לעטוף עוד לאטום את הקערה. מניחים את הבצק בצד בטמפרטורת החדר (באופן אידיאלי 68 עד 70 ° F) במשך 1 1/2 שעות.
לחשוף את הקערה ולהוסיף את 7 אונקיות הנותרים של מים, 13 אונקיות הנותרים של קמח לחם, ואת מאלט השעורה. התאימו את המיקסר עם וו בצק, הניחו את הקערה על דוכן המיקסר, ומערבבים את הבצק במהירות נמוכה במשך 2 דקות.
מוסיפים את המלח ומערבבים במהירות בינונית למשך 6 עד 8 דקות, עד שהבצק מתחיל להתרחק מצדי הקערה. שים לב שהבצק לא ימשוך כל כך הרבה שהוא מנקה לחלוטין את הקערה, אבל אם הבצק דביק מדי ולא מתרחק מהצדדים בכלל, לזרוק קומץ קטן של קמח לתוך הקערה כדי להפוך אותו פחות דביק. בעוד הבצק מתערבב, משמנים קלות עם שמן זית קערה גדולה מספיק כדי להחזיק את הבצק כאשר הוא מכפיל את גודלו. להפוך את הבצק מתוך המיקסר לקערה משומנת. לעטוף את הקערה כמו קודם. מניחים את הבצק בצד בטמפרטורת החדר למשך 45 דקות. אבק משטח העבודה שלך בקלילות עם קמח ולהפוך את הבצק החוצה על פני השטח המשוריין. מתנהג כאילו בסיבוב יש ארבעה צדדים, לקפל את הקצוות של הבצק לכיוון המרכז. הפוך את הבצק והחזר אותו, מקופל בצד למטה, לקערה. מכסים את הקערה שוב בניילון נצמד ומניחים אותה בצד במשך 45 דקות.
אבק משטח העבודה שלך שוב בקלילות עם קמח ולהפוך את הבצק החוצה על פני השטח המשוריין. מחלקים את הבצק לשישה מקטעים שווים, כל אחד במשקל כ 7 אונקיות. בעדינות לתחוב את הקצוות של כל סיבוב של בצק תחת עצמו. מכסים את כדורי הבצק עם מגבת מטבח נקייה ונותנים להם לנוח במשך 5 דקות.
קמח קלות את הידיים שלך ולהשתמש בשתי הידיים כדי לאסוף כל סיבוב של בצק לכדור מתוח. אבק תבנית אפייה בנדיבות עם קמח ומניחים את סיבובי הבצק על תבנית האפייה. מכסים את תבנית האפייה עם צלחת ולהגדיר אותם שוב בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה כדי להוכיח את הבצק. (או להשאיר את הבצק על הדלפק להוכחה במקום.)
כדי להפוך את הפיצות: לבחור את הפיצה (ים) אתה רוצה לעשות ולהכין את כל המרכיבים הדרושים.
מוציאים את מדלי התנור מהתנור ומניחים אבן פיצה על רצפת התנור. אבן פיצה סופגת ומפיצה חום באופן שווה, מה שעוזר לך להשיג קרום פריך. קנה אבן איכותית שלא תישבר מחום קיצוני. בקמצוץ, להשתמש בחלק התחתון של תבנית אפייה עבה.
מחממים התנור ואבן עד 500 ° F, או חם כמו התנור שלך ילך, לפחות 1 שעה.
צרו תחנת פיצה הכוללת קערות מלאות בשמן זית, מלח כשר ומרכיבים הדרושים להכנת הפיצות שבחרתם.
תכין קערת קמח לאבק את השיש שלך.
יש קערה של סולת מוכנה לאבק את קליפת הפיצה שלך, כלי עם ידית ארוכה ומשטח מתכת גדול, שטוח או עץ להחליק את הפיצות שלך פנימה והחוצה מהתנור.
כאשר הבצק שלך מוכן, בנדיבות קמח משטח העבודה שלך ומניחים סיבוב אחד של בצק במרכז פני השטח המשוריין. אבק את הבצק בקלילות עם קמח. (אם יש לך לא כבר, ממש עכשיו אתה רוצה למזוג לעצמך כוס יין.)
באמצעות קצות האצבעות שלך כאילו אתה מקיש על קלידי פסנתר, הקש בעדינות על מרכז הבצק כדי לשטח אותו מעט, והשאיר שפה 1 אינץ ' ללא פגע.
להרים את הבצק, כדור שני האגרופים שלך, ועם האגרופים מול הגוף שלך, למקם את הקצה העליון של הבצק על האגרופים שלך כך עגול נמתח כלפי מטה על גב הידיים שלך, הרחק מהם.
להזיז את מעגל הבצק סביב האגרופים שלך כמו הידיים של שעון כך הבצק ממשיך למתוח כלפי מטה לתוך מעגל.
כאשר הבצק נמתח על 10 אינץ ' בקוטר, להניח אותו על פני השטח קמח מאובק.
מברישים את קצה הבצק בשמן זית ומפזרים מלח כשר על פני הבצק.
לבשו את הפיצה בהתאם למתכון שבחרתם, הקפידו להשאיר שולי 1 אינץ ' ללא רוטב או ציפוי מסביב לקצה.
אבק קליפת פיצה עם סולת להחליק את קליפת פיצה מתחת לפיצה עם דחיפה אחת מכריע. אתה פחות סביר לקרוע או לעצב את הבצק עם דחיפה אחת טובה של הקליפה ולא כמה דחיפות טנטטיבי. לעצב מחדש את הפיצה על הקליפה אם היא איבדה את צורתה. לנער את הקליפה בעדינות כדי לקבוע את מזג האוויר הבצק ישחרר בקלות בתנור. אם הוא נדבק לקליפה, בזהירות להרים צד אחד של הבצק ולזרוק קצת יותר סולת מתחתיו. לעשות את זה מכמה זוויות שונות עד שיש סולת מתחת לקרום כולו.
פתח את דלת התנור והחליק את הבצק על אבן הפיצה שחוממה מראש. שוב, נע בהחלטיות, למשוך את הקליפה לכיוונך לעזוב את הפיצה על האבן.
אופים את הפיצה עד שהיא חום זהוב ואת כרכוב, או שפה, הוא פריך שלפוחיות, 8 עד 12 דקות. זמני הבישול עשויים להשתנות בהתאם לכוחו של התנור שלך.
בעוד הפיצה בתנור, פנו מקום על קרש חיתוך נקי ויבש או הניחו פיצת אלומיניום על הדלפק כדי לשים את הפיצה האפויה.
כאשר הפיצה נעשית, להחליק את הקליפה מתחת לקרום, להסיר אותו מהתנור, ומניח אותו על קרש החיתוך או עגול.
השתמש חותך פיצה מתגלגל לחתוך את הפיצה. חתכנו את שלנו לארבע טריזים בפיצריה, אבל למסיבות לעתים קרובות חתכנו אותם לשישה או שמונה טריזים כך שכל אורח יכול לקבל פרוסת פיצה כל עוד היא חמה.