קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

מבשלים את הספר: בראנץ ' קלפוטי

מבשלים את הספר: בראנץ ' קלפוטי
לך לחנות ותביא קמח, קואנטרו—כל מה שיש לך ביד, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בראנץ ' קלפוטי, לבשל את הספר: PBJ, ו מבשלים את הספר: Beignets (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים מחבת 9-inch או 10-inch ovenproof מעל חום בינוני במשך דקה או שתיים כדי להתחמם. בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, 2 כפות של הסוכר, והמלח. בהדרגה לטאטא את הביצים עד התערובת חלקה גוש חינם.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
להקציף בחלב ותמציות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
להמס את החמאה במחבת החמה, מסתחרר מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מפזרים את הסוכר שנותר על החמאה ולאחר מכן מוסיפים את הפרי למחבת. הגדל את החום עד בינוני גבוה וטחון, טלטל את המחבת לעתים קרובות, עד הפרי מתרכך ואת המיצים והסוכר יוצרים סירופ עבה, על 3 דקות עבור רוב הפרי, יותר עבור חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כבה את החום והוסף את הברנדי למחבת, מנער את המחבת כדי לצפות את הפרי באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את בלילת הביצה לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים בשליש העליון של התנור במשך 10 עד 12 דקות, עד נפוח בצדדים מבושל לחלוטין במרכז (לבדוק עם קצה סכין).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
מגישים חמים עם אבק אבקה.