מבשלים את הספר: בראנץ ' קלפוטי
לך לחנות ותביא קמח, קואנטרו—כל מה שיש לך ביד, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בראנץ ' קלפוטי, לבשל את הספר: PBJ, ו מבשלים את הספר: Beignets (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת 9-inch או 10-inch ovenproof מעל חום בינוני במשך דקה או שתיים כדי להתחמם. בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, 2 כפות של הסוכר, והמלח. בהדרגה לטאטא את הביצים עד התערובת חלקה גוש חינם.
להמס את החמאה במחבת החמה, מסתחרר מעיל באופן שווה.
מפזרים את הסוכר שנותר על החמאה ולאחר מכן מוסיפים את הפרי למחבת. הגדל את החום עד בינוני גבוה וטחון, טלטל את המחבת לעתים קרובות, עד הפרי מתרכך ואת המיצים והסוכר יוצרים סירופ עבה, על 3 דקות עבור רוב הפרי, יותר עבור חמוציות.
כבה את החום והוסף את הברנדי למחבת, מנער את המחבת כדי לצפות את הפרי באופן שווה.
יוצקים את בלילת הביצה לתוך המחבת.
אופים בשליש העליון של התנור במשך 10 עד 12 דקות, עד נפוח בצדדים מבושל לחלוטין במרכז (לבדוק עם קצה סכין).